Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

kilo vermek için harcanan para

büyük ihtimalle kilo alma sürecine harcanan parayla denk olan paradır.

12.08.2022 11:03
  1. kınama

    başkasının kusurlarını ayıplama olarak da bilinir. insan kınadığını yaşamadan ölmez. aynı zamanda kurumlarda devlet adına çalışan kişilerin disiplin kurallarını ihlal etmeleri sonucunda onlara verilebilecek olan bir cezayı temsil eder. verilen bu ceza kişinin siciline de işler.

     
  2. covid 19

    çin'de ortaya çıkıp oradan diğer dünya ülkelerine yayılan korona virüsüdür. birçok insanı etkilemiştir. avrupa'da italya'da yayılmaya başlamıştır. yakın komşularımızdan iran'da da görülmeye başlayınca önlemler artırılmıştır. yüksek ateş, terleme ve öksürük gibi belirtileri olan bu virüs hava yoluyla ve temas yoluyla bulaşmakta olup kuluçka süresi 24 gündür. çin'de şimdiye kadar birçok kişi bu virüsten hayatını kaybetmiştir. yarasa çorbasından yayıldığı iddia edilmiştir. tüm dünyada maske satışlarında patlama yaşanmasına neden olmuştur. kişilerin hijyen ve temizlik kurallarına daha çok rivayet etmelerinin önemini çizmiştir. şimdilik çaresi için bir ilaç ya da aşı üretilememiştir.

     
  3. ülkemizde maske fiyatlarının artması

    korona virüsüne yakalanan kişi sayısının çoğalmasına paralel olaraktan artan talepten dolayı maske fiyatlarının da pazarcılık gereği piyasada artış göstermesidir.

     
  4. pazartesi diyete başlamak

    diyet yapmak isteyenlerin bir anda gaza gelerek kendilerine verdikleri geçici sözdür. 100 kişiden biri başarır anca.

     
  5. sahibinden.com reklamı

    bir araba satış sitesinin duygulandıran reklamıdır. içeriğinde bir baba okulu kazanan kızını okutmak için çok sevdiği gözbebeği olan arabasını satar. kızı yabancı ülkede okuyup 20 yıl sonra baba evine tatile dönerken babasının geçmişte sattığı arabasını da alıp ona geri getirir. arabasına kavuşan baba gözyaşlarını tutamaz.