Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

zincir marketlerdeki hileler

en basitlerinden biri gramajını çaktırmadan düşürüp satmaktır. ya ürünün ambalajı aynı kalır, içindekinin gramajı düşer, ya da ürünle birlikte ambalajı da küçülür. ama bizler o ambalajın görünüşüne öyle alışmışızdır ki bu değişikliği farketmeyiz bile.

29.09.2022 22:45
  1. Batının,Allah'ın Resulüne saldırması

    batının günden güne önemini ve gücünü kaybetmeye başlamasıyla birlikte itibarını kaybetmemek için yaptığı eylemlerdendir. kapitalizmde boğulmuş ve insanlığını bencillik tohumlarıyla kaybetmemeye başlamış olan batı ülkelerinde yayılan islamofobi kötü işler yapmalarına sebep olmaktadır. dönüş yalnız allah'adır. yani insanoğlu bir yolda istediği kadar ileri giderse gitsin sonunda dönüp rabbinin huzurunda huzur bulacaktır. insanlık doğru yoldan çıktıkça baktı ki tek yol ve kurtuluş islamda o yüzden islamı seçecektir. zaten kıyamete doğru gün gelecek tüm dünya müslümanlığa geçecektir.

     
  2. Sivilce,siyah nokta sıkmak

    ayna karşısında saç tarayıp makyaj yapılmasından sonra en sevilen işlerdendir. vücuttaki fazla yağın deri yoluya atılması sırasında ortaya çıkan sivilceler estetik açısından da kötü gözükürler.

     
  3. Çayı karıştırırken girdap yaratmaya çalışmak.

    çayı şekersiz içtiğim için umursamadığım başlık.

     
  4. memurlarnette kadın üyeliği olan erkek üyeler

    escort isimlerine benzeyen nickler alarak bir ay içerisinde bana özelden 9-10 tane mesaj atıp ilişki teklif eden üyelerdir.

     
  5. otobüs yolculugu

    cam kenarından uzun uzun bakıp hayatımızı sorgulamakla geçen yolculuklardır. eskiden çok sıkıcı olmakla beraber günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte otobüs koltuklarının arkasındaki ekranlarda müzik dinleme, film izleme ve oyun oynama gibi imkanlar sunularak yolcunun can sıkıntısı bir nebze de olsa giderilmeye çalışılmıştır.