Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

zincir marketlerdeki hileler

en basitlerinden biri gramajını çaktırmadan düşürüp satmaktır. ya ürünün ambalajı aynı kalır, içindekinin gramajı düşer, ya da ürünle birlikte ambalajı da küçülür. ama bizler o ambalajın görünüşüne öyle alışmışızdır ki bu değişikliği farketmeyiz bile.

29.09.2022 22:45
  1. Cem Yılmaz'ın komik olmaması

    eskisi kadar komik olmaması denilebilir. 10-15 yıl öncesine kadar stand up gösterileri süperken şimdi ise sadece küfürler ederek komik kalmaya çalışmasıdır. zira günümüzdeki komedi filmlerinde küfür ederek güldürmeye çalışmak da moda oldu.

     
  2. pis pis sigara kokan insan

    ayaklı ziftten farkları yoktur. hele ki yağmur yağıp da ıslanınca daha bir pis kokarlar. kendine zarar vermeyi umursamaz etrafını da çekinmeden rahatsız eder.

     
  3. sevgiliyle ev arkadaşı olmak

    evlilikten önce staj görmektir. zaten bu esnada yaşananlar ileride yaşanabileceklerin fragmanı olarak nitelendirilebilir. evliliğin provasıdır bir nevi.

     
  4. sözlükte hiç küfür edilmemesi

    sözlük yazarlarının diğerlerine göre daha elit vip kişilerden oluştuğunu gösterir. zaten sözlükte yazar olabilmek için küfürlü yorumlar da yazarlar da engellendiğinden ancak düzgün ve manidar yorumlar yazanlar yazar olabilmektedir.

     
  5. memurlar netteki sapıklar

    yaradanın ıslah etmesini dilediğimiz sapıklardır. bir nevi gelip de stres attığımız bu sitede ahlaksızları ile ortamın huzurunu bozmakta üstlerine yoktur. genelde belirli saatlerde ortaya çıkarlar. akşam ve gece saatlerinde yazdıklarından anlayabilirsiniz.