Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

kilo vermek için harcanan para

büyük ihtimalle kilo alma sürecine harcanan parayla denk olan paradır.

12.08.2022 11:03
  1. sonbahar ve hüzün

    sonbaharın gelmesiyle birlikte insanın içini basan karamsarlık ve hüzün duygusudur. buna bazen üst üste terk giden işler ve aksilikler de başgösterir. kar yağışlarının başlamasına kadar devam eder. haftasonu yağmur eşliğinde dışarıyı izleyerek düşüncelere dalar insan.

     
  2. Düğmeli kıyafet sevmeyen insan

    belirli sebeplerden dolayı düğmeli elbiseden hoşlanmayan kişilerdir. mesela göbekli ve kilolu kişiler düğmeli giysileri sevmezler. otururken birden düğmeleri atar, iç çamaşırı gözükür. toplumun içinde rahatsız olurlar.

     
  3. evde tırnak batması operasyonu

    kişinin evde kendi kendine cerrahi işlem yapmasıyla eşdeğerdir. derinlere batan sert ayak tırnaklarını kesip düzene sokarken insan kendini ameliyat başındaki doktor gibi hisseder.

     
  4. memurlar.net anasayfa tema değişikliği

    memurlar.netin anasayfasının sözlüğün görünümüne benzer bir yapıya bürünmesidir. bu arada sözlük ile birlikte birçok küçük bölüm de gizlenip ikinci bir bölüme dahil edilmiştir. haber sunumları pek değişmemekle beraber iş ilanları biraz daha ön plana çıkmıştır. güncel haberler sayfanın daha da alt kısımlarına kaydırılmıştır. biraz da böyle devam etsin.

     
  5. tuvalette düşünmek

    en sevilen aktivitelerden olup gece yatmadan önce yatakta dtüşünmeye benzer bir durumdur. insanın başka zaman aklına gelmeyen ilginç fikirler ve çözüm üretmeler hep böyle zamanlarda aklına gelir.