Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

koltuk altı

insan vücudunda bol miktarda sinir ucu barındıran, hassas yapıda ve sürekli terleme halinde olan ve kararınca çözüm bulunamayan bölgedir. birçok kişi bu bölgeden gıdık alır. asıl ismi kol altı olması gerekmesine rağmen koltuk altı denilmiştir.

13.08.2022 11:53
  1. ahbap derneği

    şarkıcı haluk levent ve yakın arkadaşlarının beraberce kurdukları maddi ve manevi yardım derneği. bu yardım derneği birçok konuda yardıma muhtaç olduğu tespit edilen insanlara yardım etmeyi hedeflemiştir. yaşam hakkı çerçevesinde dayanışma hareketidir. din, dil, ırk ayrımı yapmadan insanları birleştirmeyi, sevgi ve saygı çerçevesinde kültürel değerleri koruyarak bir arada ortak hedefler doğrultusunda çevreye ve insanlara faydalı olmayı konu edinmiştir. örneğin öğrenci ya da yardıma muhtaç olup da imkanları yetmeyen, yaşama hakkını kullanamayan kişileri tespit edip onlara beraberce maddi yönden yardım edilir. aynı zamanda çevre ve hayvan haklarını korumak da esaslarındandır. gerek temizlik ve gerekse hayvanların bakımı da üstlenilir. kültürel değerleri koruma yolunda dikkat edilir. ahbap derneğinin birçok yerde temsilcilikleri vardır. derneğe üye olan kişiler yardım amaçlı bağışta bulunurlar. zaten son zamanlarda da sosyal medyada ve televizyonda şarkıcı haluk levent'in zor durumda olup da hakkını savunamayan birçok insana yardım ettiğini ve yardım konusunda öncülük ettiğini görmekteyiz.

     
  2. temiz kokan insanlar

    sık sık yıkanan kişilerdir. dışarı çıkarken de üstlerine parfüm vb şeyleri sıkarlar. üstlerini ha bire koklayasınız gelir.

     
  3. yaşıyoruz ve öğreniyoruz

    akıllara "hayat yüksek bir dağa tırmanmaya benzer. tırmandıkça gücünüz azalır ama görüş açınız genişler" sözünü getiren başlık.

     
  4. telefon uygulamasından sözlüğe girilememesi

    memurlar. netin akıllı telefondaki uygulamasında sözlük kısmının olmayışı, sözlüğe girilememesi sorunsalıdır. kısa sürede bu soruna bir çözüm bulunmalıdır.

     
  5. Okunmadan silinen mesaj

    - küsülen eski sevgiliden gelen mesajlar,

    - reklam olduğu farkedlen mesajlar,

    - kampanya içeren mesajlar,

    - alışılagelmiş cuma ve mübarek gün mesajları,

    - kısacası üstüste defalarca görülen aynı mesajlar bir süre sonra alışıldığı için daha okunmadan silinir.