Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

40 yaş sendromu

40 yaş sendromu bir duraklama dönemini anlatır. artık yetişkinlik ve güç bakımından zirveye çıkılmıştır ve bundan sonra zirveden aşağı iniş süreci başlamıştır. vücut yavaş yavaş çökmeye, hastalıklar başgöstermeye başlar. istemeyerek de olsa yaşlılık göz kırpar ve yolun sonu gözükür. insan bunca zaman eğlenmek için harcadığı gençliğin geride kaldığını anlar ve yavaştan ibadete yönelir. ama parası olup da hiçbir şeyi dert etmeyenler, acı çekmeyip ruh yaşı genç olanlar için bu konular pek sorun değildir. günümüzde 30lu yaşlara gelmesine rağmen gençliğini sürdürmeye çalışan birçok kişi vardır. 40 yaşını geçip saçlar daha da ağarınca mecburen bazı durumları kabullenmek zorunda kalınır.

12.08.2022 11:00
  1. üniversite bitince hemen işe başlayacağım düşüncesi

    2000 yılından sonra her gencin sahibi olduğu pembe düşüncedir. ama zaman geçmiş ve bu düşünceyle hareket eden birçok mezun iş bulamayıp boş gezmeye başlayınca sadece üniversite bitirmeyle bir yere varılamayacağını öğrenmiştir.

     
  2. geçmek bilmeyen baş ağrısı

    çeşitli nedenlerden dolayı oluşan yüksek derecede baş ağrısıdır. stres, sıcak hava, vücuttaki su eksikliği, üzüntü ve can sıkıntısı baş ağrısına yol açan başlıca sebeplerdendir.

     
  3. faceapp

    şu sıralar moda olan, yediden yetmişe, sadesinden ünlüsüne birçok vatandaşın resimlerini değiştirip şekilden şekile sokan resim uygulaması. cep telefonundan selfi çekip bu uygulama ile resmini genç ve yaşlı, karşı cins veya sakallı hale getirebiliyorsunuz. resmini değiştiren neredeyse herkes beğenilme zevki uğruna yeni oluşan resmini instagram hesabında da paylaşıyor.

     
  4. 30 yaşına gelmiş bekar ve memur kadın

    çalıştığı bir işinin de olmasından dolayı kendini kimseye hesap vermek zorunda hissetmeyen bayandır. evlilik konusunda başının etini yiyen çok sayıda kişi vardır. aynı bekar erkekler gibi kimsenin hayatına karışmasını istemez. artık bu yaştan sonrasında mantıklı kararlar alıp hayatını ona göre şekillendirme peşindedir.

     
  5. yaş 35 yolun yarısı

    insanın ortalama ömrünün 70 yıl olduğunu varsayaraktan 35 yaşının insan ömrünün yarısı olduğunu belirten bir deyimdir. aynı zamanda şiire adını vermiştir. 35 yaşında insanda görülen değişimleri anlatır.