Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

40 yaş sendromu

40 yaş sendromu bir duraklama dönemini anlatır. artık yetişkinlik ve güç bakımından zirveye çıkılmıştır ve bundan sonra zirveden aşağı iniş süreci başlamıştır. vücut yavaş yavaş çökmeye, hastalıklar başgöstermeye başlar. istemeyerek de olsa yaşlılık göz kırpar ve yolun sonu gözükür. insan bunca zaman eğlenmek için harcadığı gençliğin geride kaldığını anlar ve yavaştan ibadete yönelir. ama parası olup da hiçbir şeyi dert etmeyenler, acı çekmeyip ruh yaşı genç olanlar için bu konular pek sorun değildir. günümüzde 30lu yaşlara gelmesine rağmen gençliğini sürdürmeye çalışan birçok kişi vardır. 40 yaşını geçip saçlar daha da ağarınca mecburen bazı durumları kabullenmek zorunda kalınır.

12.08.2022 11:00
  1. Facebook

    genç neslin whatsapp ve instagrama yönelmesinin sonucu olarak gün geçtikçe eski popülaritesini yitiren paylaşım sitesidir. artık daha çok yetişkin ve yaşı geçmiş üyelerden oluşmaktadır. birçok sosyal medya hesapları türediği için facebooka girenler artık neredeyse oyun oynayıp paylaşımlara bakıyorlar.

     
  2. güldür güldür show

    son birkaç senedir televizyonda sürekli takip ettiğim tek programdır. en azından güldürüp stres attırıyor insana.

     
  3. İletiler kısmına gelen yenilik

    sitenin facebook ve messenger gibi ortama bürünüp renklerle süslenerek görünüşünün değiştirilmesi hususudur. üyelerin çoğunda şok etkisi yaratmıştır.

     
  4. cama resim çizmek

    kışın buharlaşmış camlara evin içinden parmakla resimler çizme olayıdır. her yaşta insanın çocukluğundan beri yaptığı kendisine sebepsiz yere mutluluk veren öylesine eylemlerden biridir.

     
  5. Muhammed mursi

    general sisi tarafından darbe yoluyla hapis cezası verilen dün de mahkeme salonunda ilkönce bayılıp sonra vefat eden mısır'ın eski başkanı.