Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

anneni mi yoksa babanı mı seviyorsun sorusu

bu soruyu mevlana'ya yöneltmişler ve o da şu cevabı vermiş:

- kuşun kanatlarından birini kessen uçabilir mi ?

24.10.2022 21:13
  1. memurun hafta sonu içki içmesi

    hafta içinde mesai bittikten sonra hafta sonunda stres atmak için kamu çalışanının evinde ya da dışarıda arkadaşları ile birlikte içki veya rakı içmesidir. bir buluşma yeri seçilir ve orada arkadaşlar ile birlikte sözde eğlenilir.

     
  2. facebook 101 okey

    kahvehanede taşlı oyun tiryakilerinin sevdiği 101 okey oyununun bilgisayardaki versiyonu. pepsi kapaklarının altındaki şifreler ile puan yüklenebilmektedir. bağımlısı olunca gece gündüz oynayasınız gelir.

     
  3. ezan sesine rahatsız olan insanlar

    imanını kaybetmeye yüz tutmuş ve kalbi kararmış kişilerdir. bu insanların içine cinler nüfuz etmiştir. kuranı kerime ait sure veya çağrıştıran cümleler cinleri rahatsız ettiği için içine cin nüfuz eden kişiler de bu sesleri duyunca ister istemez rahatsız olurlar.

     
  4. İş yerine geç kalmak

    ulaşım şartları, trafik veya saati kurmayı unutma gibi nedenlerden dolayı çalışılan yere geç gelmektir. çalışanların arada bir yaşadığı durumlardandır.

     
  5. yaptığı alışverişi sonradan gereksiz bulmak

    açgözlülük ile yapılan alışverişin sonradan pişmanlığa dönüşmesi halidir. alışveriş esnasında göz görüp beğendiği her şeyi almak ister. eve dönüp sakinleştikten sonra keşke almasaydım der.