Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

40 yaş sendromu

40 yaş sendromu bir duraklama dönemini anlatır. artık yetişkinlik ve güç bakımından zirveye çıkılmıştır ve bundan sonra zirveden aşağı iniş süreci başlamıştır. vücut yavaş yavaş çökmeye, hastalıklar başgöstermeye başlar. istemeyerek de olsa yaşlılık göz kırpar ve yolun sonu gözükür. insan bunca zaman eğlenmek için harcadığı gençliğin geride kaldığını anlar ve yavaştan ibadete yönelir. ama parası olup da hiçbir şeyi dert etmeyenler, acı çekmeyip ruh yaşı genç olanlar için bu konular pek sorun değildir. günümüzde 30lu yaşlara gelmesine rağmen gençliğini sürdürmeye çalışan birçok kişi vardır. 40 yaşını geçip saçlar daha da ağarınca mecburen bazı durumları kabullenmek zorunda kalınır.

12.08.2022 11:00
  1. kahvaltıyı iş yerinde yapmak

    çalışılan yerin eve uzak olduğu, işe yetişme sorunu olduğu durumlarda kahvaltıyı evde yapmayıp işyerinde yapmaktır. çalışılan odada kahvaltı etmek için çaydanlık ve benzeri ihtiyaçlar bulunur. mesleğe ilk başladığımda sevmememe rağmen zamanla alışıp sevdiğim eylemlerdendir. zaten artık kahvaltımı da işyerimde yapıyorum.

     
  2. evle iş yerinin yakınlığı

    çalışan kişiye çok yönden faydası olan yakınlıktır. işe geç kalma derdi olmaz. kahvaltıyı evde yapıp çıkabilir. yürüme mesafesindeyse yol parası verilmez. işyeri evine yakın olan kişiler kendilerini ayrı bir şanslı sayarlar zaten.

     
  3. ekmekleri tek tek sıkarak seçen insan modeli

    ekmek alırken diğerlerine göre daha yumuşak olanı bulup almak istiyordur kendisi.

     
  4. salgının hızını yeniden kestik

    her gün yaklaşık 60 kişinin öldüğü bugünlerde inandırıcı gelmeyen iddia. gerçek olsa bile bu hale getirene kadar zaten iflahımız kesildi.

     
  5. pantolon içine yünlü giyisi giymek

    kışın soğuktan üşümemek adına yapılan işlerden biridir.