Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

koltuk altı

insan vücudunda bol miktarda sinir ucu barındıran, hassas yapıda ve sürekli terleme halinde olan ve kararınca çözüm bulunamayan bölgedir. birçok kişi bu bölgeden gıdık alır. asıl ismi kol altı olması gerekmesine rağmen koltuk altı denilmiştir.

13.08.2022 11:53
  1. kaldırımda yürürken başına bir şeylerin düşmesi

    son on yıldır televizyonlarda sık sık gördüğümüz ölüm şekillerindendir. zira kaldırımda yürürken başına bir şey düşmesi kimsenin aklına gelmez.

     
  2. sürat kargo

    1 ay önce sipariş ettiğim malzemeyi adresime yakın şubesine getirip beni hiç aramadan aldığım yere geri gönderen kargo şirketi. şikayet etmeme rağmen bir değişiklik olmadı.

     
  3. kol saatinde yer alan takvim göstergesi

    saat kullanmayı sevenlerin ve zamana çok önem verenlerin göstergesidir. genelde takvim göstergelerinde ayın kaçı olduğu yazar. son zamanlarda ayın kaçı olduğuyla birlikte hangi gün olduğu da yazmaktadır.

     
  4. ankara

    yaklaşık beş buçuk milyonluk nüfusuyla türkiye cumhuriyetinin başkenti ve ikinci büyük kenti olan şehridir. çankaya ve keçiören ilçeleri birçok ilden daha büyük nüfuslara sahiptirler. memurlar kenti olarak bilinir. çok sayıda elçilik binası bulunmaktadır. önemli yerleri; anıtkabir, etnografya müzesi, altınpark, ellinci yıl parkı, gençlik parkı, atakule, ankara kalesi, mogan gölü ve çok sayıdaki alışveriş merkezleridir. ankara, ülkenin her tarafına eşit uzaklıkta sayılmakta olduğundan başkent olarak seçilmiştir. eski çağlardan beri ismi 'engürü' olarak bilinmektedir. ayrıca ankara savaşı 28 temmuz 1402 yılında çubuk ovasında yıldırım bayezit ile timur arasında yapılmıştır.

     
  5. son buluşmada bakılan noktalar

    ilk buluşmada bakılan yerlerin tam tersi noktalardır.