Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

zincir marketlerdeki hileler

en basitlerinden biri gramajını çaktırmadan düşürüp satmaktır. ya ürünün ambalajı aynı kalır, içindekinin gramajı düşer, ya da ürünle birlikte ambalajı da küçülür. ama bizler o ambalajın görünüşüne öyle alışmışızdır ki bu değişikliği farketmeyiz bile.

29.09.2022 22:45
  1. diyeti bozmak

    diyete başlayanların büyük çoğunluğunun eninde sonunda yaptığı eylem.

     
  2. Haber kaynaklarını takipten uzaklaşmak

    artık hiçbir haber kaynağında hayırlı ve moral verici bir haber olmadığı için haber kaynaklarını takip etmemektir. televizyonu da açsanız, interneti de açsanız radyoyu da açsanız aynı üzüntü verici ve moral bozucu haberler olduğu için ruhun biraz rahat etmesi amacıyla insanın medyadan uzaklaşması demektir.

     
  3. Bir insanın iyi olduğunu nasıl anlarsınız

    kendisine hiç iyiliği dokunmayan birine olan davranışından.

     
  4. Deniz suyundaki tuzu yüzde 99,9 filtrelemek

    içinde bulunduğumuz küresel iklim şartlarında insanlık için en çok işe yarayacak işlemlerden biridir. su da doğada dönüşüm halinde olduğu için yağışlarla gelen suyun bir şekilde sağlıklı olarak kullanılması gerekmektedir.

     
  5. eski dostla yıllar sonra karşılaşmak

    geçmişten hayatımızın bir kesiminde yer tutan bir dostla yıllar sonra yeniden karşılaşmaktır. hal hatır sorulduktan sonra eski vakitler yad edilerek hüzünlenilir. o zamandan günümüze neler değişmiş karşılaştırılır. bir şeyler yeyip içtikten sonra veda edilir. kısa süreliğine geçmişe dönüş ve zamanda yolculuk yaşatır insana.