Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

kilo vermek için harcanan para

büyük ihtimalle kilo alma sürecine harcanan parayla denk olan paradır.

12.08.2022 11:03
  1. corona sebebiyle oluşan akraba küslükleri

    gelmeyen kişilerin düğünden sonra müsait bir zamanda gidip takacağı takısını teslim etmesiyle son bulabileceğini düşündüğüm küslüktür. zira herkes şu zamanda anlayışlı olmalı birbirine karşı.

     
  2. dünyanın çivisinin çıkması

    ahir zaman alametlerindendir. ahir zamanda dünyada her şey tersine dönecek her türlü kötülük ve pislik dünyayı esir alacaktır.

     
  3. erkek doğmadı çöpe attık

    çinli bir aileye ait kabul edilemez merhamet dışı bir davranış örneğidir. doğan çocuklarını erkek olmadıkları için çöpe atmalarını konu alan olaydır.

     
  4. 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı

    daha önceden uygulanıp olumlu sonuçlar veren uygulamadır. bir ara normalleşme sürecine girilmesiyle askıya alınmış ve virüse yakalananların sayısı artmaya başlamıştır. şimdi koruma amacıyla yeniden ülke geneline yavaş yavaş geri getirilmektedir.

     
  5. ölen kişiden kalan eşyalara kıyamama

    vefat etmiş olan yakın akrabalardan geriye kalan eşyalarını hatıra niyetine onu hatırlatması amacıyla atmaya kıyamayıp evde saklamaktır. ölen kişi anne, baba veya dede olabilir. onlardan kalan hırka, yelek, resim, seccade, tesbih veya giysi gibi eşyalara kıyılamaz. evin bir yerinde saklanılır genelde. aradan yıllar geçse de o eşyaya evin bir yerinde denk gelince bir an hüzün kaplar insanın içini.