Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

koltuk altı

insan vücudunda bol miktarda sinir ucu barındıran, hassas yapıda ve sürekli terleme halinde olan ve kararınca çözüm bulunamayan bölgedir. birçok kişi bu bölgeden gıdık alır. asıl ismi kol altı olması gerekmesine rağmen koltuk altı denilmiştir.

13.08.2022 11:53
  1. unutulmak

    eskisi kadar önemsenip dikkate alınmamaktır. sevilen insanlar tarafından unutulmak kişinin ruhunda derin yaralar açar. zamanla insanın öncelikleri değiştiği içini değmeyen kişileri unutmak da normal bir durumdur.

     
  2. Yaşlandıkça beklentilerin azalması

    geçmişte birçok şey yaşanılıp doyulduğu için insanın hayattan pek birşey beklememesi durumudur. zira gençken insanın birçok seçeneği vardır. herbirini seçe seçe hayatına yol çizer, istediği konumu bulmak için elinden geleni yapar. bir yandan zevkleri uğruna kendini gezip tozma ve eğlenceye verir. arkadaş ortamına doymaz. zaman geçtikçe bunları yaşaya yaşaya bıkkınlık gelir ve etrafındaki kişilerden bıkar, farklı ortamlar arar. yüksek müzik sesini dinlemeye doyamayan insan gün gelir aynı sesten rahatsız olur, yalnız kalıp kafayı dinlemek ister. gençken kendimi yıpratamam diye ince düşünen keyfinden ödün veremeyen insan yaşlanınca klasik müzik eşliğinde cam kenarından dışarıda yağan yağmuru izlemekten keyif alır. etrafındaki diğer insanların da kendisi gibi olduğunu bildiğinden artık fazla birşey beklemez.

     
  3. Ben senin bildiğin erkeklerden değilim

    günümüzde yusuf'un iffetine sahip erkeklerin kullandığı örnek cümledir.

     
  4. Artık bir yetişkin olduğunu fark ettiğin anlar

    dışarı çıktığınızda çocukların size 'abi, abla' demeyi bırakıp 'amca, teyze' demeye başladığı zamanlardır. insan bu sözleri duyunca artık çocuklukla birlikte gençliğin de geride kaldığının farkına varmıştır.

     
  5. hemen konu açmaya yeltenmek

    yazar olan kişinin kendisini geliştirmek amacıyla yaptığı eylemlerden biridir. birçok yazarda bu durum gerçekleşmiştir. aynı zamanda sözlüğe katkısı olur.