Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

mutluluk

insandan insana değişen göreceli bir kavramdır. mekana ve zamana göre değişen bu kavram istediğimiz şeylerin gerçekleşmesi ve hayatımızın gidişatının istediğimiz gibi olması olarak bilinse de birçok insana göre mutluluk maddi değil manevi bir kavramdır. yani insanın vicdanı rahatsa, yaptıklarıyla başka insanları da mutlu edebiliyorsa o insan mutluluğu hak etmiştir ve mutlu yaşamaktadır. kimi insanın malı mülkü vardır çok zengindir ama mutluluğu yoktur. kimi insan ise bunların hiçbirine sahip değilken veya çok sıradan bir yaşam sürmesine rağmen mutludur. mutluluk kişiden kişiye göre değişir. bazen mutluluk için insanlardan uzak durup sessiz bir ortama gelmek mutluluğu getirirken bazen de evcil bir hayvanı hayatına almak mutluluk getirir.

07.08.2022 22:57
  1. kıs kıs gülmek

    bilhassa tilkinin yaptığı işlerdendir.

     
  2. ziya selçuk'un gökkuşağı desenli tweet atması

    lgbt bayrağının gökkuşağındaki renkleri içermesinden dolayı insanlar artık gökkuşağından soğuması ve bu durumun da meb bakanı ziya selçuk'un tweetine denk gelmesi örneğidir.

     
  3. Berber salonundaki gizemli abiler

    berberde saçınızı kestirirken dışarıdan gelip berberle sohbete başlayan, ülkenin gündemi hakkında fikirler veren, konuşmalarına da biraz dedikodu ekleyen laf cambazı kişilerdir. berberin tanıdığı mı yoksa gizli ajanı mı olduğunu çözemezsiniz. genelde bu kişiler berberin bulunduğu mahallede otururlar. mahalle hakkında bilgi sahibidirler ve mahallede tanımadıkları kişi yoktur. tek faydası siz saçınızı kestirirken onu dinleyip vaktin nasıl geçtiğini anlamazsınız.

     
  4. kararsız kalmak

    en büyük zaman hırsızı.

     
  5. zonguldak valisinin sağlıkçıları eleştirmesi

    kendisi koronaya yakalansaydı bu sözlerin tam tersini söyleyecek olan vali.