Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

kilo vermek için harcanan para

büyük ihtimalle kilo alma sürecine harcanan parayla denk olan paradır.

12.08.2022 11:03
  1. ümit yesin

    özellikle 'akasya durağı' ve 'çiçek taksi' dizileriyle ünlenen bugün vefat etmiş sanatçıdır. aynı zamanda aynı dizide beraber rol aldığı rahmetli evin esen'in de eşidir. mekanı cennet olsun.

     
  2. süresiz nafakanın 5 yıl ile sınırlandırılması

    birçok nafaka mağduru erkeğin dört gözle beklediği haberlerden biridir. önceden üzerinde çalışma yapılmasına rağmen net bir karar verilmemiş olup seçime doğru ağırlık kazanmıştır. seçimi beklemesi şartmıydı diye insanı düşündürmektedir.

     
  3. gece geç yatıp sabah erken kalkmak

    günümüz genç neslinin sürekli yaşadığı olumsuz durumlardan biri olmakla beraber her seferinde de önüne geçilmeye çalışılsa da başarısız olunan birşeydir. akşam vakti eline alınan uğraş tat verdiği için bırakılmak istenmemekte ve uzun saatler boyunca üzerinde oyalanılmaktadır. tabii zamanın nasıl geçtiği farkedilmediği için gece geç vakitlere kadar uyanık kalınmaktadır. zamanla uyku süresini kısalttığı için kişiyi yorgun ve bitkin bir hale sokup uzun vadede vücuda ve beyne zarar vermektedir.

     
  4. her canlı ölümü tadacaktır

    dini yönden bu dünya hayatının fani olduğunu kanıtlayan sözlerden biridir. insanlar gibi dünya üzerinde yaşayan hayvanlar ve diğer canlıların da gün gelecek yaşamları sona erecektir. dünya tatlı bir yalan iken ölüm acı bir gerçektir. ve dünya üzerinde yaşayan her canlı ahiret gününde hesap verecektir.

     
  5. ekşi sözlükten başlık çalmak

    bir çok yazarın açacak konu başlığı bulamayınca çare olarak ekşi sözlüğe yöneldiğinin göstergelerinden biridir. inanmayanlar ekşi sözlükteki başlıklara bakabilir. Buradaki başlıkların büyük çoğunluğunu orada göreceklerdir. daha kendimizi geliştirmemiz gerektiğinin göstergesidir.