Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

sokak müzisyenleri

bir alt kademesi metroda müzik çalıp söyleyen müzisyenlerdir.

13.11.2022 21:08
  1. sevgilinin adını dövme yaptırmak

    aşkını belli etmek isteyen günümüz gençlerinin arasında hızlıca yayılan eylemlerden biri.

     
  2. banyoda ayağın kayması

    banyodayken zeminin yaş veya kaygan olmasından dolayı ayağın kaymasıdır. kötü sonuçlara neden olabilir. dikkatli olmak gerekmektedir.

     
  3. erken uyanmak

    nefse zor gelen eylemlerdendir. erken kalkmaya alışmış olan kişilere zor gelmez. bir süre sonra onlar saat kurmasa da kendiliklerinden uyanırlar. günlük hayatta faydaları da vardır. erken kalkan çok yol alır.

     
  4. nick'in anlamı

    türkçe'de rumuz, lakap anlamına gelen kelimedir. medyatik ortamlara üye olan kişilerin yazışmalarda kendi isimlerinin yerine kullandıkları isimlerdir.

     
  5. televizyonlarda izlenecek bir şey olmaması

    eskiden tek kanallı dönemde her program değerliydi ve insana bir şeyler öğretiyordu. bir şeyin sayısı arttıkça değeri azalır' sözünden ibaretle zamanla kanallar ve programlar arttıkça hiçbirinin değeri kalmadı. ailecek izleyebildiğimiz, insanımızı mutlu eden aile dizileri ve mantıklı filmler de pek kalmadığı için televizyon izlemek artık eski önemini kaybetmiştir. çekilen her dizinin konusu neredeyse aynı olmaya başlamış ve insanlara kötü örnek olmaktadır. günümüzde bilgisayar, akıllı telefon, tablet gibi cihazlar televizyon, radyo ve gazetelerin yerini alan hayatın vazgeçilmezi oldukları için televizyonlar artık eski önemini kaybetmiştir.