Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

yerim ben seni

genelde yavru olan canlılara tatlılıklarından dolayı söylenen bir sevgi cümlesi.

24.10.2022 21:15
  1. sinemaya giden kişi sayısının azalması

    istatistikler ve yapılan araştırmalara göre 2019 yılbaşından beri sinemaya giden kişi sayısının % 45 oranında azalması durumudur. sinema salonları mars grubu ile yaşanan tatsızlık neticesiyle 'recep ivedik 6' filmi ve 'karakomik filmler' adlı film gösterime girmedi. sinemaseverler ve halk bu durumdan olumsuz etkilenerek sinemadan soğudu. film çekenler artık filmlerini özel kanallara satmaya başladı ve devamında da bu durum başgöstermiştir.

     
  2. sinemadaki filmlerin yazın tv'ye düşmesi

    sinemalarda geçmiş yıllarda gösterilen filmlerin yaz ayları geldiğinde insanlar tatile gitmişken üstüste televizyon kanallarında gösterilmesi durumudur. bir nevi reyting kazanma uğruna yapılan işlemdir.

     
  3. Hakan peker ve tersine yaslanma

    hakan peker'in kendi oğlundan daha genç görünmesi durumudur. yıllar geçtikçe bu adam da ajda pekkan gibi gençliğinden bir şey kaybetmiyor.

     
  4. ikinci bahar

    çocukluk ve gençlik çağlarının geçmesinin ardından yetişkinliğin ilerleyen vakitlerinde insanın hayatında yeniden bir gelişme, ilerleme ve yükselme dönemlerinin tekrar baştan başladığı zamanlardır. kimi insan yaşlılığında yaşar ikinci baharını. mecazi anlamda örnek verecek olursak eskiden yılmaz güneyin en yakın arkadaşlarından olan, yeşilçam filmlerinde komiser ve hakim rollerinde oynayan dönemin ünlü oyuncularından tuncel kurtiz'in 'ezel' dizisinde 'ramiz dayı' karakteriyle yeniden zirveye çıkmasıdır.

     
  5. can sıkıntısı

    el boşluğunun sonuçlarından biridir. can sıkıntısının geçmesi için insanın kendine bir uğraş bulması gerekmektedir.