Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

mutluluk

insandan insana değişen göreceli bir kavramdır. mekana ve zamana göre değişen bu kavram istediğimiz şeylerin gerçekleşmesi ve hayatımızın gidişatının istediğimiz gibi olması olarak bilinse de birçok insana göre mutluluk maddi değil manevi bir kavramdır. yani insanın vicdanı rahatsa, yaptıklarıyla başka insanları da mutlu edebiliyorsa o insan mutluluğu hak etmiştir ve mutlu yaşamaktadır. kimi insanın malı mülkü vardır çok zengindir ama mutluluğu yoktur. kimi insan ise bunların hiçbirine sahip değilken veya çok sıradan bir yaşam sürmesine rağmen mutludur. mutluluk kişiden kişiye göre değişir. bazen mutluluk için insanlardan uzak durup sessiz bir ortama gelmek mutluluğu getirirken bazen de evcil bir hayvanı hayatına almak mutluluk getirir.

07.08.2022 22:57
  1. kırkağaç

    manisa'nın kavunu ile ünlü bir ilçesidir. aynı zamanda amcalarımdan birinin de askerlik yaptığı yerdir.

     
  2. yeni şarkı üretilememesi

    yeni dönem şarkıcıların kendi başlarına şarkı sözü yazıp şarkı yapamadıklarından dolayı eski şarkıları bilhassa 80li ve 90lı yılların şarkılarını söylemeleri durumudur. aynı filmlerde yeni senaryo konusu yazılamayıp eski filmlerin benzerlerini çekmek gibi bir şeydir.

     
  3. reklamlardaki hoşa giden müzikler

    kulağa güzel gelen hemen internette araştırılan melodilerdir. bazen piyano sesi bazen keman sesinden ibarettir. çoğu kişi müziğin aslını araştırmak için hemen internetten aratır halbuki sırf o reklam için yapılmış kısa süreli öylesine müziklerdir. devamı yoktur yani.

     
  4. Bugun herkes feminist,yarin kaldığınız yeden MAÇO

    sanal dünyada tepki gösterip gerçek dünyada bir şey yapmamanın göstergelerinden biridir.

     
  5. geniş aile komşu kızı'

    geniş aile serisinin bu yaz gösterime giren bölümüdür. pek izleyici kitlesi tutmamakla birlikte diğer bölümlerine göre beğenilmemiştir. filmde cevahirin eski sevgilisine içinde bulunduğu zor durumdan dolayı ulviyle birlikte yardım etmesini anlatmaktadır.