Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

zincir marketlerdeki hileler

en basitlerinden biri gramajını çaktırmadan düşürüp satmaktır. ya ürünün ambalajı aynı kalır, içindekinin gramajı düşer, ya da ürünle birlikte ambalajı da küçülür. ama bizler o ambalajın görünüşüne öyle alışmışızdır ki bu değişikliği farketmeyiz bile.

29.09.2022 22:45
  1. intihar etmek

    belirli sebeplerden dolayı psikolojisi bozulmuş ya da umudunu yitirmiş ve kendini çaresiz hisseden kişilerin kendi isteğiyle kendi yaşamlarına son vermeleridir. modern yaşamın getirdiği stres ve bunalım arttıkça intiharlar da artmaktadır.

     
  2. Özel günlerin kapitalizme bağlanması

    belirli kişilere ithaf edilen günlerin 'o kişilere hediye alınmazsa olmaz' anlayışının halka dayatılarak alışverişe çıkılmaya zorlanması anlayışıdır. kapitalizmin tuzaklarından biridir.

     
  3. entrysi olmayan konular

    önemsenmeyip yorum yapılmamış konu başlıklarıdır. konu sahibi bir süre yorum yapılması için dört gözle bekler.

     
  4. saçını boyatan erkek

    saç renginden hoşlanmayan ya da saçında çoğalan beyazları gizlemek amacıyla saçını boyatan erkektir. günümüzde çok sayıda erkek periyodik olarak saçlarını boyatmaktadır. saç boyatma eskiden erkeklerde hoş görülmezken şimdi normal karşılanmaktadır.

     
  5. mart kapıdan baktırır

    mart ayının soğukları hakkında bir atasözüdür. havada nem olmaması ve hava sıcaklığının geceleri eksilere düşmesi sonucu insanın bünyesinin uykudayken bu durumu kolay kolay kaldıramaz. bu durumdan ileri gelerek etrafta sürekli burnunu çekenleri görmeniz muhtemeldir. mart ayı kuru soğuk ve ayazı ile ünlüdür.