Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

kilo vermek için harcanan para

büyük ihtimalle kilo alma sürecine harcanan parayla denk olan paradır.

12.08.2022 11:03
  1. sahibinin sesiyle okunanlar

    televizyonda dizi, film ya da reklamlarda duyduğumuz ve genellikle söyleyen kişiyle özdeşleşen ve ona daha yakışan söz veya cümlelerdir. bazı örnekleri:

    - herkes öldürür sevdiğini...

    - hıhıhı eşşoleşşek.

    - seni nomıssız seni

    - alarko kombi gerçek kombi gerçek konfor

    - aman tanrım didim !

    - nayır nolamaz !

    - ablan kurban olsun sana !

     
  2. Uyku

    insan ömrünün üçte birlik kısmını kapsayan vücudun sindirilen besinlerdeki enerjiyi kazanıp kendini onarması için gerekli doğal dinlenme biçimidir. bilinç kapalı bir haldedir. ayrıca manen de dinlenme demektir. 4 farklı evreden oluşur. uyuduktan sonraki ikinci saat uykunun en derin olduğu zamandır. uyku için 'ölümün yarısı' 'ölümün kardeşi' tabirleri de kullanılmaktadır. uzun süre uykusuz kalanlar birçok sağlık sorunlarına maruz kalırlar. küçüklükten itibaren yüksek olan uyku ihtiyacı yaş geçtikçe azalır. bir bebek gününün on sekiz saatinde uyurken yaşlı biri için beş veya altı saat uyku yeterlidir.

     
  3. televizyonda izlenecek bişey bulamamak

    televizyon kanallarında izlemeye değer bir programın olmamasıdır. kanalların birbirinden dandik ve konuları benzer dizi ve programlarla dolması üzerine ailecek izlenebilecek programların kalmamasıdır. eskisi gibi sinema filmleri veya komedi yapımları da yok denecek kadar azalmıştır. gündüz kuşağındaki programları da ev kadınları izlemektedirler. yetişkinlere yarayan program kalmamıştır.

     
  4. Bursa'da liseli kızların erkek kavgası

    bu gidişle yakında evlilik isteyen kızlar erkekleri istemeye gidecek dedirten olaylardan biridir.

     
  5. öğretmen

    anne babadan sonra insanoğluna hayatı öğretip terbiye etmeyi meslek edinmiş meslek grubu. yaş ilerledikçe belirli konular üzerine branşlara ayrılır ve her biri belli konular üzerine uzmanlaşmış öğretmenler derse girmeye başlar. öğretmenlik çok sabır isteyen mesleklerden olup insanı eğitip terbiye etmek oldukça zordur. nasıl ki evde anne baba ve çocukları varsa okulda sınıf ortamında da öğretmenler anne babadır ve öğrenciler de çocuklarıdır.