Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

koltuk altı

insan vücudunda bol miktarda sinir ucu barındıran, hassas yapıda ve sürekli terleme halinde olan ve kararınca çözüm bulunamayan bölgedir. birçok kişi bu bölgeden gıdık alır. asıl ismi kol altı olması gerekmesine rağmen koltuk altı denilmiştir.

13.08.2022 11:53
  1. once upon a time in hollywood

    şu sıralarda sinemalarda oynayan film. eski hollywood filmlerine gönderme yapılmış uzun süreli bir filmdir. quentin tarantino yönetmenliğinde çekilmiştir. orta seviyede vasat yapımlardan biridir. izleyiciler tarafından eleştiriler almasına rağmen boş vakitte izlenilebilir.

     
  2. Kapı önü muhabbeti

    farklı çeşitleri vardır. bazen binanın önünde komşularlar yapılan sohbetlerdir. bazen evin içinde yapılır. amaç sohbet edip zaman geçirmektir. keyif alınan aktivitlerle değerlendirilince güzeldir ama uzayınca can sıkıcı bir hale gelir. onun için tadında bırakmak gerekir.

     
  3. abd nin bizim dostumuz olması

    büyük ikilemlerden biridir. bir yandan müslüman dünyasına düşman olan amerika'nın bir yandan sırf menfaat için bizim dostumuz olması ilginç bir şeydir.

     
  4. alışverişe gitmeye üşenen kadın

    artık kadınların da çalışmak zorunda oldukları günümüz şartlarında sık sık görülen bir durumdur. başlıkta belirtilen kadınlar alışverişlerini internetten yaparlar. yiyeceklerini dışarıdan getirtirler. işyerinde yaşadığı stres ve yorgunluktan bıktığı için ayrıyeten iş yapmayı kaldıramazlar.

     
  5. yaşlanmayı kabullenmemek

    gençlik konusunda 30 yaşına kadar bir sorun yoktur. ama 30-40 yaş arasındaki kişilerde bu durum başgösterir.yaşları geçmiş olmasına rağmen etrafındakilere inat ben daha yaşlanmadım, gencim dercesine hayata bağlanıp zevkini çıkarmaya çalışırlar. 40 yaşına kadar böyle devam eder. 40-50 yaş arasındakiler de kendilerini spora verip bedenen 30 yaşlarındaymış gibi hissetmek için çabalarlar. acı gerçekler böyledir.