Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

koltuk altı

insan vücudunda bol miktarda sinir ucu barındıran, hassas yapıda ve sürekli terleme halinde olan ve kararınca çözüm bulunamayan bölgedir. birçok kişi bu bölgeden gıdık alır. asıl ismi kol altı olması gerekmesine rağmen koltuk altı denilmiştir.

13.08.2022 11:53
  1. koronanın bize öğrettikleri

    koronavirüsün bizim rahatlığımızdan, sahip olduğumuz veya yanımızda olan şeylerden götürdüklerinin kıymetini öğretmesidir. okuldan nefret eden öğrenciler bile okulların açılmasını, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmayı arzuluyor. günboyu maskeyle dolaşarak sağlığın ve temiz havanın ne kadar önemli olduğunu öğretti.

     
  2. ekmek ve peynir türevlerini seven insan

    kahvaltıyı ve çayı da seven insandır.

     
  3. dedenin isminin bebeğe konması

    geçmişlerimizin adını yaşatıp saygı duymak amacıyla onların isimlerini sonradan doğanlara vermektir. aile yapılarında yıllardan beri süren gelenektir.

     
  4. halkın çok tükettiği balıklar

    ilk sırayı hamsi almakla beraber parası yetenlerin yanına mezgit ve alabalık da eklediği balıklardır. sürekli yenmese bile yılda bir defa da olsa tadına bakılır.

     
  5. Kilolar

    günümüzde hareketsiz bir yaşam tarzına sahip birçok insanın kendisinden muzdarip olduğu bir konudur. diyet, spor ve dengeli beslenme ile bu illetten kurtulmalıdır.