Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

anneni mi yoksa babanı mı seviyorsun sorusu

bu soruyu mevlana'ya yöneltmişler ve o da şu cevabı vermiş:

- kuşun kanatlarından birini kessen uçabilir mi ?

24.10.2022 21:13
  1. ıssız adam

    günümüzdeki birçok erkek tipini ve yaşantısını anlatan filmlerden biridir. aynı filmdeki gibi erkekler önce iş bulmada sonra da evlenmede kararsız kalıp zorlanıyor. aşık olsalar da evlenemiyor ve sevgililerini unutamıyorlar. onlara en büyük mutluluğu sağlayan işyeri ve arkadaş ortamları oluyor.

     
  2. kadının kocasını kıskanması

    eşlerin birbirlerini kıskanması çok doğal bir durumdur. eşini kıskanmak onu çok sevdiğinin ve onu kimseyle paylaşmak istemediğinin göstergesidir. ama tabii herşey gibi onda da dengeyi korumak gerekir. kıskançlığın aşırısı da zararlıdır.

     
  3. erkek ve kadın arkadaş olamaz

    erkekle kadın arkadaş olsa bile ileride aralarına üçüncü olarak şeytan gelir. bunlar karşı cinsler olduğu için aralarına cinsi duyguları sokmaya çalışır. ileride aşk veya zinaya yakın şeyler oluşabilir. o yüzden dinen uygun görülmemiştir. ama işyerleri ve toplu çalışma ortamlarında aynı amaç için çalışan kişilerde erkek ve kadın arkadaştan ziyade birbirinin kardeşi gibidir.

     
  4. Çay demleyemeyen kızın ankastre mutfak istemesi

    ankastre mutfağa layık olacak kadar mahareti olmayan kızların onu talep etmesidir. hem öyle özellikte bir kız ankastre mutfağı elde etse bile iş bilmediği için alınan eşyaya verilen paraya yazık olur. az ile yetinmesini bilmek gerek.

     
  5. bayram tatili sonrası iki hafta daha izinli olan memur

    bayram tatilinden sonraya da izin yazdırmıştır ve tatil yaklaştıkça planlar yapıp kıs kıs gülerek ellerini ovuşturmaya başlar. sanki dünya turuna çıkacakmış gibi hisseder kendini.