Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

sokak müzisyenleri

bir alt kademesi metroda müzik çalıp söyleyen müzisyenlerdir.

13.11.2022 21:08
  1. öyle bir geçer zaman ki

    şarkıcı erkin koray'ın zamanın çabucak geçtiğini, insanoğlunun zaman geçtikçe değişen çevresi ve çehresini anlattığı hüzünlü müziği.

     
  2. izindeyken vaktin hızlı gecmesi

    çocukluğumuzda nasıl ki tatil günleri çabuk geçiyorsa yetişkinlikte de izin günleri o şekilde çabuk geçer. mutluyken zamanın çabuk geçmesi ile alakalıdır.

     
  3. reklam altyazıları

    alıcı için asıl önemli kısmının olduğu, o yüzden farkedilmemesi için çok hızlı bir şekilde geçirilen yazıdır. özellikle kampanya dönemlerinde mağazaların ve büyük alışveriş merkezlerinin başvurduğu yöntemdir. siz büyük umutlarla satış işinin sizin için karlı olduğunu düşünerekten gidersiniz ama satıcı alt yazıda geçen önemli yeri size sonradan söyler ve hayal kırıklığına uğrarsınız.

     
  4. ense tıraşı

    pandemi dönemine kadar gözümde büyük görünen ama bu dönemde sırtımı aynaya verip elime ayna alarak küçük bir tıraş makinesi ile başarabildiğim fiildir. son zamanlarda da saçlar içinse jiletli tarak daha kullanışlı olmaya başlamıştır. berbere gitmektense evde kısa sürede kendi kendimizin saçlarını keser hale geldik.

     
  5. konuşanlar

    instagramda rastladığım sayfa. genç bir adamın genelde üniversitelilerden oluşan izleyici kitlesine sorduğu sorularla birlikte ağır argolu ve küfürlü cümleler içeren sohbetlerini gösterir. arasıra çok gülünç ortamlar oluşmakla beraber biraz daha seviyeli sohbetler içerse daha iyi olurdu.