Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

zincir marketlerdeki hileler

en basitlerinden biri gramajını çaktırmadan düşürüp satmaktır. ya ürünün ambalajı aynı kalır, içindekinin gramajı düşer, ya da ürünle birlikte ambalajı da küçülür. ama bizler o ambalajın görünüşüne öyle alışmışızdır ki bu değişikliği farketmeyiz bile.

29.09.2022 22:45
  1. saat takmamak

    günümüzde akıllı telefonlarda saatla birlikte birçok şeyin bulunduğu için kol saatinin gereksiz görülmeye başlanmasının sonucu.

     
  2. susan miller

    dünyanın en ünlü astrologudur. astroloji, burçlar ve insanlar üzerine yorumlarıyla bilinir. çok sayıda hayranı vardır. genellikle uluslararası alanda geniş çaplı ve tutan yorumları ve tahminleri ile ünlüdür. mesela geçmişte türkiye hakkında "2012 yılından itibaren birkaç sene türkiye için kötü ve hüzünlü yıllar olacak, türkiye'de çok ünlü ölecek" şeklinde yorumda bulunmuştur. ve bahsettiği üzere 2012'den 2015'in sonuna kadar türkiye'de 100'den fazla ünlü, sanatçı ve siyasetçi hayatını kaybetmiştir. yeşilçam oyuncularından tutun tiyatroculara, şair ve yazarlara kadar çok sayıda geçmişten gelen ünlüler ardı ardına ölerek ülkeyi yasa boğmuştur.

     
  3. memurun sakal bırakması

    hala net bir karara bağlanmadığını düşündüğüm yönetmelik. etrafta sakal bırakan memurları da görüyorum bırakmayanlar da.

     
  4. saç ektirme

    stres, yaş, uykusuzuluk, sigara ve benzeri nedenlerden dolayı dökülen saçların çeşitli tekniklerle yerine dikilmesidir. özellikle enseden alınan saç köklerinin kafa derisine nakli başarılı bir yöntemdir. yapay saç nakli de mevcuttur. günümüzde saç ektiren kişi sayısı gittikçe artmaktadır.

     
  5. kendi kararlarını alabilmek maliyetli bir şeydir

    insanın olgunlaşıp anne babasından bağımsız olarak karar alabilmesi için epey düşüp kalkması yani başka bir anlatımla kırk fırın ekmek yemesi gerektiğini belirten durum.