Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

koltuk altı

insan vücudunda bol miktarda sinir ucu barındıran, hassas yapıda ve sürekli terleme halinde olan ve kararınca çözüm bulunamayan bölgedir. birçok kişi bu bölgeden gıdık alır. asıl ismi kol altı olması gerekmesine rağmen koltuk altı denilmiştir.

13.08.2022 11:53
  1. maradona

    25 kasım 2020 tarihinde 60 yaşında kalp krizinden vefat etmiş ünlü yabancı futbolcudur. gençliğinde futboldaki başarısından dolayı adını tarihe yazdırmıştır.

     
  2. kapitalizm

    paranın tanrı olarak kabul edildiği ekonomik sistem. insanları birbirine düşürüp mahcup hale getirir. bu sistemde parası olmayan ya sürünür ya da ölür. yaşamak için nasıl ki oksijen şartsa bu sistemin içinde sağ salim kalmak için para sahibi olmak şarttır. bu sistem insanın insanlığını kaybetmesine yol açar.

     
  3. yanan evini maskesiz izleyip 900 lira ceza kesilen adam

    düşene bir tekme daha vurmanın örneklerinden biri.

     
  4. 25 yıldır kanalizasyon deliğinde yaşayan çift

    ninja kaplumbağaların uzaktan akrabaları olan çifttir. kanalizasyon deliğini kendilerine ev olarak benimseyip bu durumu da hiç yadırgamayan çifttir.

     
  5. sakal bırakmak

    izine ayrılan erkek memurların yaptığı eylem. izindeyken sakal bırakılıp ha bire resim çekilerek sosyal medya hesaplarında paylaşılır. sanki sakal bırakınca alim olunuyormuş gibi.