Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

kilo vermek için harcanan para

büyük ihtimalle kilo alma sürecine harcanan parayla denk olan paradır.

12.08.2022 11:03
  1. çiçekler çiçek açtı

    nisan yağmurları ile birlikte ilkbaharın kendini daha da göstermesinin sonuçlarındandır. aynı zamanda dört mevsimi bir arada yaşayan ülkemizde bir yandan yağmur ardından sıcacık güneş gören her ortamın güzel çiçekler ile dolması muhtemeldir.

     
  2. çocukların hatalarını gülerek karşılamak

    bebek yaşta olsa neyse de ama konuşmaya başladıktan sonraki hatalarına gülüp geçilmesi iyi birşey değildir. kısa vadede komik uzun vadede kötü birşeydir. ağaç yaşken eğilir. öyle ki her hatasına gülünüp geçilen çocuk bir süre sonra yaptıklarının normal olduğunu ve ne zaman aynı davranışı yapsa da gülünüp geçileceğini düşünüp buna alışarak büyür. ileride kötü şeyleri yapmaktan çekinmez. nasıl olsa birşey deyip de karşı çıkan olmaz görüşü onun ahlakını zamanla bozar.

     
  3. ben başlık açayım elbet yazan bulunur

    başlık açma sevdası hırsına dönüşmüş olan yazardır. açtığa başlığa başkalarının yazmaması durumunda krize girer. yazarların da burada yazmaktan başka bir işe yaramadıklarını düşünür. nasıl ki sosyal medyada bir ünlü yazı veya resim paylaşınca 'nasıl olsa takipçilerim beğenir yorum yazar' düşüncesine sahipse bu yazar da öyledir.

     
  4. başkasının başlığını karalayan yazar

    başka yazarların başlıklarıyla alay etmeye çalışan kendini yukarılarda ve çok bilmiş gören kibirli yazardır. ona göre kendisi aydın ve çok okumuş başka yazarlar ise fikirsiz veya bayağı fikirlidir.

     
  5. aklımın köşesinden bile geçmedi

    'hiç aklıma gelmedi' anlamına gelen ibaredir. yaşadığı bir olayın şok ile sonuçlanmasından dolayı kurulan cümledir.