Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

zincir marketlerdeki hileler

en basitlerinden biri gramajını çaktırmadan düşürüp satmaktır. ya ürünün ambalajı aynı kalır, içindekinin gramajı düşer, ya da ürünle birlikte ambalajı da küçülür. ama bizler o ambalajın görünüşüne öyle alışmışızdır ki bu değişikliği farketmeyiz bile.

29.09.2022 22:45
  1. emekli olsa bile sözlüğe girecek yazar

    burada boş zamanlarında sözlüğe takılıp tanım yazan, sözlüğü takılmayı çok seven ve müptelası olan yazarların mesleğini bitirip emekliye ayrıldıktan sonra bile burayı bırakmaması, vazgeçmemesi halidir. bu yazarlar memurlar.nete olan bağlılığını belli ederler. neredeyse her başlığa bir tanım yazan yazarlardan çıkması büyük ihtimaldir. bir çok yerde yorumunu gördüğümüz ulasgcs, ali mühendis, sude, iceman, med-czr, tesel-ya, hissya ve supporters gibi yazarlar örnek gösterilebilir. tabi onlar emekli olunca memurlar.net sitesi yayına devam eder mi, editörler burada kalmaya devam eder mi bilinmez.

     
  2. zayıflamak isteyen kız modeli

    yemek konusunda aşırıya kaçarak kilo almış veya obez olmuş kızların halini belirtir. bu kızlar zayıflamak için ellerinden geleni yaparlar. yediklerinden kısarak diyet yaparlar. zayıflamaya isteklidirler. erkekler için de aynı konu geçerlidir. zira insanlık günden güne artan obeziteden çok şikayetçidir. zayıflayarak hemcinslerine karşı iyi gözükmek de cabasıdır.

     
  3. şöhret

    genelde sanatçıları ilgilendiren bir konu olmakla beraber eskiden tanımı daha dar olmasına rağmen günümüzde tanım alanı epey genişlemiş olan konudur. eskiden kendini herhangi bir konuda veya bir mesleğe verip mesleğinin ustalarından olarak önem kazanmış, adı içeride ve dışarıda birçok kişi tarafından duyulan kişinin sahip olduğu bir ünvan iken, kolayca elde edilemeyen bir olgu iken günümüzde hemen televizyona çıkıp bir programda rol alan kişinin bir anda ünlü olması ve şöhret sahibi olması şöhretin önemini daha da sadeleştirmiştir. şöhret sahibi olunması için artık televizyona çıkmak yetmektedir.

     
  4. sokağa çıkma yasağı

    koronavirüse karşı alınan önlemlerden olmasına rağmen çoğu kişinin sırf keyifleri uğruna önemsemediği yasaktır. haftasonları uygulanabilse de sıcak günlerin gelmesiyle birlikte bu yasağı delen onlarca insan hatasonunda pikniklere ve parklara akın etmektedir.

     
  5. diyet yapan erkek

    diyet yapan bayanların başarısını görünce kendisi de diyet yapmaya kalkışan erkektir. çoğu erkek etli hamurlu birbirinden güzel yiyecekleri görünce diyet konusunda nefsine hakim olamayarak başarısız olurken nadiren iradesi kuvvetli olanlar başarılı olabilir. yanında spor yapanlar da başarısına başarı katarlar. obezitenin günden güne arttığı şu zamanda formunu korumak ve sağlığına dikkat etmek de her erkeğin yapması gerekenler arasında diyet yapmak da yer almalıdır.