Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

kilo vermek için harcanan para

büyük ihtimalle kilo alma sürecine harcanan parayla denk olan paradır.

12.08.2022 11:03
  1. Çaylak yazar

    sözlükteki yazarların 'yazar' olmadan önce kurallara göre yazmayı öğrendiği konumdur. editörler tarafından beğenilince yazar konumuna geçilebilir. özellikle söylemek istedikleri şeyi tanım şeklinde yazmayı öğrenmeleri gerekmektedir.

     
  2. yazarlar dışarıda buluşsa olacaklar

    sözlük yazarlarının gerçek hayatta bir yerde buluşması ile olması muhtemel şeylerdir. Herhalde cafe gibi bir yere gidilip çay kahve içilirdi. sözlük ve forum hakkında sohbet edilirdi. birbirlerinin meslekleri ve özel yaşantısı hakkında sorular sorulurdu. sanıyorum ki birbirinin fiziki halini görünce birçok kişi şaşırırdı ' bu adam veya kadın böyle birimiymiş' diye. forumdaki kadar felsefi konuşulacağını sanmıyorum .

     
  3. CUMA MESAJI

    cep telefonlarına akrabalar tarafından her cuma günü rutin olarak gönderilen kutlama mesajlarıdır. genelde aynı kişiler tarafından gönderildiği için bir süre sonra alışılır.

     
  4. kilo vermeye çalışan erkek

    fazla kilolarıyla başı dertte olup bunları eritmeyi amaçlayan erkektir. bu tür erkekler kısa sürede kilo verip baklava yaparım umuduyla spor salonlarına yazılır. rejim yapmaları zordur. yürüyüş yaparak çok kilo vereceklerini zannederler. sayıları gittikçe artmaktadır.

     
  5. insan düzelirse dünya da düzelir

    her toplum hakettiği şekilde yönetilir' sözüne bakaraktan insanların da hakettiği şekilde yaşayacağını belirten söz öbeğidir.