Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

buzulların erimesi

küresel ısınmanın getirdiği mahvedici sonuçlardan biridir. dünya genelinde zamanla afetlere ve felaketlere yol açacaktır. su seviyesinin yükselmesine bağlı olarak özellikle kuzey ülkelerinin kıyılarda olan şehirlerini su basacaktır ve birçok yerleşim yeri harap olacaktır. beraberinde toplu insan ve hayvan ölümleri, tarım arazilerinin ve yerleşim yerlerinin zarar görmesi kaçınılmazdır.

buzullar eridikçe altında yer alan büyük dağ kitleleri de ortaya çıkmaktadır. binlerce yıl önce kendisiyle başedilemez sanılan kuzey kutbu buzulları şimdi sıcaklara karşı direnemeyip yavaş yavaş eriyerek dünya üzerindeki denizlerin ve okyanusların su seviyelerini yükseltmektedir. bunun önüne geçilmek veya gerçekleşmesini ertelemek için bizzat küresel ısınma ile mücadele edinilmesi gerekmektedir.

07.08.2022 23:07
  1. iş değişikliği nedeniyle zararına satışlar

    mağazaların enayi vatandaşları kandırma yöntemlerinden biridir. bunun gibi birçok yöntem var. halen küsüratlı (9,99 gibi) rakamları bütünleyemeyen kişiler de çok, özellikle yaşlılar. mağazalar yüzde bilmem kaç indirim yaptık derler. halbuki fiyatlar aynıdır. sadece indirim yaptık derler. yemeyin böyle numaraları. fiyatlar sizi tatmin edecek seviyede olmadıkça almayın. bırakın yalvaran siz değil onlar olsun. eğer elbisesiz kalmaktan korkuyorsanız bir defa alın. en iyisini alın. uzun süreli kullanın.

     
  2. Torpil

    insanımızın kendisine yapıldığında normal görüp başkasına yakıştıramadığı eylemlerden biri.

     
  3. kahveyi soğuk içmek

    sıcak kahveden daha fazla uyku açar. marketlerde kutu halinde üretilen sırf soğuk içilmek için soğuk kahveler üretilmiştir.

     
  4. Memurlar nette ironi yapanlar

    yaptıkları ironileri kötü niyetle değil de mizah amaçlı ve buradaki kardeşliği bozmayacak niyetle yaptıklarına emin olduğumuz yazarlardır. sonuçta bir arada sohbet edip fikirlerimizi paylaşıyoruz.

     
  5. sevmediğim yemek

    genelde reddettiğim düşüncedir. sevilmeyen yemek olmaması lazım. çünkü sizin sevmediğiniz yemekleri bulamayan insanlar var dünyada. o sevmediğiniz yemekleri bulsalar bin kere şükrederler.