Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

zincir marketlerdeki hileler

en basitlerinden biri gramajını çaktırmadan düşürüp satmaktır. ya ürünün ambalajı aynı kalır, içindekinin gramajı düşer, ya da ürünle birlikte ambalajı da küçülür. ama bizler o ambalajın görünüşüne öyle alışmışızdır ki bu değişikliği farketmeyiz bile.

29.09.2022 22:45
  1. pisi pisine ölmek

    günümüzde neredeyse her gün birçok dünya ülkesi ve ülkemizde birçok insanın yaşadığı ölüm durumudur. gerçekten hiç yoktan sebeplerle basit ihmalkarlık ve önemsememezlik gibi durumlarla birçok insan boşu boşuna hayatlarını kaybetmektedirler. aslında alınabilecek birçok önlem, uyulması gereken birçok kural varken insanlar bunları gözmezden geliyor ve nice canlar hiç yotan yere bu dünyaya veda ediyor.

     
  2. cenazenin davul çalarak defnedilmesi

    ölen insanın öbür tarafa güle oynaya gittiğini belirtmek için uygulanan bir cenaze yöntemi.

     
  3. Oluruna bırakmak

    işi akışına bırakmaktır. su akar yolunu bulur misali, her şey olacağına varır.

     
  4. çaylakların başlık açamaması

    çaylak olan arkadaşlarımızın yazar olana kadar olan yetkisizliklerinden biridir. bir süre sonra yazar olunca o yetkiye de sahip olacaklardır. zira her yazar bir zamanlar çaylaktı.

     
  5. kahverengi

    diğer renklerin tersine verilecek özel bir isim bulunamamış o yüzden bir bitkinin rengine benzetilerek adlandırılmış renktir. kahve ağacının tohumu olun kahvenin rengidir.