Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

zincir marketlerdeki hileler

en basitlerinden biri gramajını çaktırmadan düşürüp satmaktır. ya ürünün ambalajı aynı kalır, içindekinin gramajı düşer, ya da ürünle birlikte ambalajı da küçülür. ama bizler o ambalajın görünüşüne öyle alışmışızdır ki bu değişikliği farketmeyiz bile.

29.09.2022 22:45
  1. poşet

    paralı olmasıyla birlikte oldukça kıymetlenen ve vatandaşın alışverişe giderken kendi alışveriş çantısını yanında getirmeye teşvik eden üründür. günlük hayatta en çok kullanılan malzemelerdendir.

     
  2. şemsiye

    ilkbahar ve sonbahar aylarının vazgeçilmez eşyalarındandır. nadiren de olsa güneş ışığından korunmak için de kullanılır.

     
  3. bitki çayı

    kış mevsimi gelip de havalar soğuyunca haliyle soğuk algınlıkları ve hastalıklarda artar. bitki çayı da böyle zamanlarda kendisine olan ihtiyaç daha da artan içecektir. limon suyu eklenerek faydası daha da artırılabilir.

     
  4. reklamlardan nefret etmek

    televizyon kanallarındaki yayın sürecinin artık neredeyse yarısını kapladığı için ve izleyiciye bir faydası olmamasından dolayı reklamlardan iğrenme durumudur. boşu boşuna ve zorla izletilip zaman kaybına yol açan görüntülerden ibarettir reklamlar.

     
  5. boyun tutulması

    sıcak su torbası, yakı ve krem ile birlikte masaj yapıarak geçirilebilen yoğun boyun ağrısı durumudur.