Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

anneni mi yoksa babanı mı seviyorsun sorusu

bu soruyu mevlana'ya yöneltmişler ve o da şu cevabı vermiş:

- kuşun kanatlarından birini kessen uçabilir mi ?

24.10.2022 21:13
  1. kadınla erkeğin asansöre binmesi halvettir

    birbiri ile alakası olmayan bekar erkek ve kadının birbiriyle bir arada yalnız kalmasının kötü sonuçlara neden olabileceğini anlatır. bilindiği üzere bir ortamda iki kişi, bir erkekle bir kadın başbaşa kalırsa üçüncüleri şeytan olur.

     
  2. kadınla tokalaşmak ateş tutmaktan daha korkunç

    tanımadığımız kadınla tokalaşmanın hoş olmayacağını belirten bir ibare.

     
  3. kadınlar erkeklerden daha uzun yaşıyor

    kadınların günlük hayatta erkeklerden daha hareketli olmalarının beraberinde getirdiği sonuçlardandır. ev hanımı bile gün boyu evin temizliği ile uğraşıp hareket etmektedir.

     
  4. Korona sonrası dünyayı ne bekliyor

    ilk başta ülkeler ve şirketler maddi durumlarını düzeltmek için elinden gelen her şeyi yapacaklardır. bozulmuş olan ülke ekonomileri üretime ve ihracata önem vereceklerdir. koronanın getirdiği başkalarından uzak durma ve maske takma alışkanlığı kolay kolay atlatılacak değildir. birkaç ay daha bu durum devam edecektir. insanlar artık kış mevsimi gelince de maske takacaklardır. evde tıkılı kalmanın getirdiği tecrübe ile evde yemek yapma, uzun süre dışarı çıkmama durumunda uğraşacak bir şeyler bulma ve uzaktan görüşme, uzaktan eğitim gibi konular normalleşip salgın olmadığı durumlarda da insanlar tarafından gerçekleştirilecek eylemlerden olacaktır. evde saçını kesmeyi öğrenenler artık berbere gitmeyeceklerdir. zaten az olup daha da azalmış olan akraba ziyaretleri görüntülü arama ile yapılacaktır. sosyal hayattan uzak duran insanlar normalleşme ile birlikte avmlere ve alışverişe, kalabalık ortamlara, statlardaki maçlara hücum edecektir.

     
  5. Kadın Budalası

    kadınlara düşkünlüğü olan erkekler için kullanılan bir ibaredir. bu erkekler bir kadınla çıkıp flört ederler. onunla arası bozulunca ondan ayrılıp başka bir kadına yönelirler. farklı kadınlarla birlikte olmaktan canları sıkılmaz aksine keyif alırlar. böyle erkekler zamanla kötü anılmaya başlarlar zaten.