Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

koltuk altı

insan vücudunda bol miktarda sinir ucu barındıran, hassas yapıda ve sürekli terleme halinde olan ve kararınca çözüm bulunamayan bölgedir. birçok kişi bu bölgeden gıdık alır. asıl ismi kol altı olması gerekmesine rağmen koltuk altı denilmiştir.

13.08.2022 11:53
  1. milyonlar bizi izliyor

    özellikle şov programlarında sarfedilen cümledir. sanki tüm ülke o programı izliyormuş algısı oluşturulmaya çalışılır.

     
  2. Yazarlar arası benzerlik

    bazı yazarların tanımlama şekli, görüşleri ve bakış açıları bakımından birbirine benzemesi durumudur. belirli konularda aynı fikirde olan yazarlar olabilir tabiki de. cümleleri kullanma sanatına göre de birbirine benzeyen yazarlar vardır.

     
  3. necati şaşmaz

    yıllardır ekranlarda yayınlanan kurtlar vadisi dizisiyle ünlenen şimdi ise eski popülaritesi kalmayan sanatçıdır. zaten kurtlar vadisi dışında başka bir projede yer almamıştır. dizi de piyasadan çekilmiştir.

     
  4. koronavirüse inanmayan insan

    koronavirüsün olmadığını düşünen ve halen dışarıda çok sayıda olan insanlardır. bunlara virüsün ne denli tehlikeli, bulaşıcı ve öldürücü olduğunu anlatamazsınız. taa ki kendisine virüs bulaşıp da yataklara düşene kadar.

     
  5. nilüfer

    güzel sesiyle gençliğinden beri birçok güzel şarkıya imzasını anlatan ünlü sanatçılardandır. bilhassa kayahan'la 80lerden beri abi kardeş gibi olmuş ve birçok şarkıyı beraber okumuşlardır. kayahanın vefatından sonra yaşının da geçmesiyle birlikte üzüntüyle sinesine çekilmiş ve eskisi kadar ekranlarda gözükmemektedir.