Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

mutluluk

insandan insana değişen göreceli bir kavramdır. mekana ve zamana göre değişen bu kavram istediğimiz şeylerin gerçekleşmesi ve hayatımızın gidişatının istediğimiz gibi olması olarak bilinse de birçok insana göre mutluluk maddi değil manevi bir kavramdır. yani insanın vicdanı rahatsa, yaptıklarıyla başka insanları da mutlu edebiliyorsa o insan mutluluğu hak etmiştir ve mutlu yaşamaktadır. kimi insanın malı mülkü vardır çok zengindir ama mutluluğu yoktur. kimi insan ise bunların hiçbirine sahip değilken veya çok sıradan bir yaşam sürmesine rağmen mutludur. mutluluk kişiden kişiye göre değişir. bazen mutluluk için insanlardan uzak durup sessiz bir ortama gelmek mutluluğu getirirken bazen de evcil bir hayvanı hayatına almak mutluluk getirir.

07.08.2022 22:57
  1. kızını okutmak haramdır diyen din görevlisi

    ilber ortaylı'nın "başörtülü kızlarımızı okullara, üniversitelere almadılar diyen kitleyle, kızların okumaları caiz değildir diyen kitla aynı kitle. " sözünü akıllara getiren görevli.

     
  2. 26.11.2019 migros'taki iphone izdihamı

    halkın içinden birçok kimsenin şikayetleri veyaşamlarının birbirini tutmadığının göstergelerindendir. Halbuki 500 liraya da telefonlar var ve onlar da aynı görevi görüyor. sizi konuşturup mesaj yolluyor. açgözlülük mü sonradan görmelik mi bilinmez. Demek ki telefonları bir günlüğüne 100 liraya düşürseler insanlar o telefonları alabilmek için birbirlerini öldürmeyi bile göze alacaklar.

     
  3. dindar bir gençlik istiyorum

    dindar nesil dedikçe kindar nesil oluşuyor, dediğim başlık.

     
  4. halk dili

    genelde mecazi ve argo anlamlar içeren, bazen nezaketten uzak ve çoğu kez eş anlamlı kelime ve cümle öbeklerinin oluşturduğu topluluk.

     
  5. rtük'ün dondurma reklamlarına müdahale etmesi

    rtük'ün dondurma reklamlarında özellikle yalama sahnelerinin olmasından dolayı reklamlara aile yapısını ve kültürü etkilemeyecek şekilde olması için müdahale edileceğini duyurması.