1 2 3 4 5 6 7 8

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

zincir marketlerdeki hileler

en basitlerinden biri gramajını çaktırmadan düşürüp satmaktır. ya ürünün ambalajı aynı kalır, içindekinin gramajı düşer, ya da ürünle birlikte ambalajı da küçülür. ama bizler o ambalajın görünüşüne öyle alışmışızdır ki bu değişikliği farketmeyiz bile.

29.09.2022 22:45
  1. abd türkiye nin menfaatini korur mu

    amerika'nın türkiye'yi dost gibi görünüp kendi menfaati için kullandığını ve aslında türkiye'ye düşman olduğunu düşünmeden sorulan sorudur.

     
  2. bayram mesajları

    ramazan ve kurban bayramlarında ayıp olmasın diye akraba ve tanıdık dost arkadaşlara gönderilen mesajlardır. dua içerikli, kutlama ve hayırlara vesile olması niyetiyle çekilir. eskiden çoğu kişi birbirini bayramlarda ziyaret ederken günümüzde bayramların artık bayramların tatil olarak görülmesiyle birlikte bu gelenek de yok olma seviyesine gelmiştir.

     
  3. küfürbaz kadınların artması

    ahir zamanda erkeklerin kadınlaşması ve kadınların erkekleşmesini anlatan olaylardan biri olmakla beraber topluma hiç yakışmamaktadır.

     
  4. cumhurbaşkanı bize allah gibi geliyor

    insanın kınadığını yaşamadan ölmeyeceğinin kanıtlarından biridir. atatürk'e sevgi ve saygı gösterenlere karşı 'ataput' diyenlerin 'erdoğan'ı ilah yerine koyup ona tapmaya başlamalarının göstergesidir. allah bizleri razı olacağı hale getirsin.

     
  5. Bazı kişilerin konuşurken sık kulandığı sözler

    kelime dağarcığı az olan kişilerin anlatmak istedikleri şeyin detaylarına inerken kullandıkları kelimelerdir. yaa, yani, hani, mesela, özetle vb. gibi kelimelerdir. cümlenin devam etmesinde yardımcı olurlar.

     

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri veya çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Tamam