Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

yerim ben seni

genelde yavru olan canlılara tatlılıklarından dolayı söylenen bir sevgi cümlesi.

24.10.2022 21:15
  1. genel müdür

    yönetici kadrosunda müdür seviyesinin de üst katlarındaki seviyedir. özel işletmelerde bu makam varken devlet kadrolarında ve kamu kurumalarında pek görülmemektedir.

     
  2. Geçti bor'un pazarı sür eşeğini Niğde'ye

    çocukluğumdan beri "geçti bolu pazarı, sür eşeği niğde'ye" olarak bildiğim sözdür. bu sözü duydukça düşünürdüm 'bolu'daki pazarı kaçıran kimse niğde'deki pazara eşekle nasıl gitsin, çok uzun sürer' diye. mesafe uzak, oradaki pazarı da kaçırır diye üzülürdüm. Birkaç yıl önce sözün doğrusunu öğrenince içim rahatlamıştı. (gülücük)

     
  3. İlginç adana haberleri

    örneklerinden biri de 2017 yılında adana'nın merkez ilçelerinden birindeki bataklık alanda 150 kadar kesilmiş at ve eşek kafası bulunması olayıdır. iç organları ve etleri alındığı tespit edilmiştir. şimdiye kadar çoktan mideye indirmişizdir onları.

     
  4. zayıflama ilaçları

    zayıflama ile alakaları olmayan internette çok satılan asılsız ilaçlardır. zararlı olmakla birlikte doktorların tavsiye etmediği ürünlerdir. zaten bu ilaçları alıp kullanan çoğu kişi ya kalp krizinden ölmüş ya da zehirlenmiştir. aynı komşularımdan biri gibi. o da zehirlendi ve midesini yıkadılar.

     
  5. Kısıtlamalar kalktıktan sonra en çok ne yapmak istersiniz

    büyük çoğunluğun maskesiz halde gezip duracağını düşündüğüm sorudur. malum gün içinde bir nevi nefesimiz kısıtlanmış gibi gezdiğimiz için maske takmadan havadar yerlerde bol bol gezmeyi hedefleyecektir insanlar.