Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

mutluluk

insandan insana değişen göreceli bir kavramdır. mekana ve zamana göre değişen bu kavram istediğimiz şeylerin gerçekleşmesi ve hayatımızın gidişatının istediğimiz gibi olması olarak bilinse de birçok insana göre mutluluk maddi değil manevi bir kavramdır. yani insanın vicdanı rahatsa, yaptıklarıyla başka insanları da mutlu edebiliyorsa o insan mutluluğu hak etmiştir ve mutlu yaşamaktadır. kimi insanın malı mülkü vardır çok zengindir ama mutluluğu yoktur. kimi insan ise bunların hiçbirine sahip değilken veya çok sıradan bir yaşam sürmesine rağmen mutludur. mutluluk kişiden kişiye göre değişir. bazen mutluluk için insanlardan uzak durup sessiz bir ortama gelmek mutluluğu getirirken bazen de evcil bir hayvanı hayatına almak mutluluk getirir.

07.08.2022 22:57
  1. Gündemi sözlükten takip etmek

    benim gibi televizyon izlemeyenlerin haberleri ve ülkede olan biten ince ayrıntı haberleri buradaki sözlük başlıklarından öğrenmeleri durumudur. aynı durumda olan birçok yazar üyemizin olduğunu tahmin ediyorum. gülücük.

     
  2. sıcak çok sıcak daha da sıcak olacak

    her sene yaz mevsiminin başlangıcında havalar ısınmaya devam ettikçe her vatandaşın ağzından dökülen klasik bir cümle.

     
  3. pepsi

    kolanın kuzeni sayılır. eski popülaritesini kaybetmiştir. kutu halinde satılanların kapaklarının altında şifreler vardır. son zamanlarda birçok çeşidi çıkmıştır max, light vs.

     
  4. sözlükte bugün

    gençlik ve spor bayramı ile kadir gecesidir.

     
  5. Sözlüğümüzün başka sözlükler gibi eğlenceli olmaması

    internet sitelerindeki diğer sözlüklerde konu ve başlık çeşidinin, yazar sayısının fazla olmasından kaynaklanan durumdur. diğer sözlüklerdeki yazarlar müstehcen kelimeleri çekinmeden kullanabilirler. ve bu duruma da izin verilmektedir. bizim sözlüğümüzde ise birbirine benzeyen başlıklar, sürekli yorum yazan aynı yazarlar vardır. buna rağmen bizim yazarlarımız daha ciddi, terbiyeli tanımlarıyla bilinmektedir. ayrıca üyelerin çoğu ağırbaşlı memur ve kişilerden oluşmakla birlikte ortam sessiz sakin geçmektedir. diğer sözlüklerin çoğu sosyal medya hesaplarında yorum yazarken atışan üyelerle doludur.