Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

koltuk altı

insan vücudunda bol miktarda sinir ucu barındıran, hassas yapıda ve sürekli terleme halinde olan ve kararınca çözüm bulunamayan bölgedir. birçok kişi bu bölgeden gıdık alır. asıl ismi kol altı olması gerekmesine rağmen koltuk altı denilmiştir.

13.08.2022 11:53
  1. göbekteki kilolar

    göbek çevresinde biriken yağların sebep olduğu kilolardır. imkan buldukça eritilmesi gerekir. erkek veya kadın olsun her iki cinse de yakışmamaktadır. ilerleyen yaşlarda uyku apnesine sebep olurlar.

     
  2. elma sirkesi

    özellikle salataya serpilen ve turşu yapımında kullanılan sirke bal ile karıştırıldığanda bağışıklığı güçlendiren harika bir içeceğe dönüşür. ağız ve sindirim sistemindeki kötü bakterileri yok eder. cilde sürülüp temizlik yapma amacı ile de kullanılmaktadır.

     
  3. erkeklerin maç izlemesine kadınların tepki göstermesi

    kadınlar da dizi izlerken aynı tepkiyi erkekler göstermektedir. her ne kadar birbirlerine sinir olsalar da böyle kafa dağıtıcı uğraşlar için birbirlerini kırmaya değmez.

     
  4. botoks ya da botox

    daha çok ünlülerin tercih ettiği gençleşme yöntemlerinden biri. clostridium botulinum adı verilen bakteri türünden elde edilmiş tıbbi proteine botox denir. önceleri göz hastalıklarının tedavi edilmesinde kullanılan bu protein, kırışıklıkları gidermek için uzun zamandır güvenli biçimde kullanılmaktadır. genellikle yaş ilerledikçe ortaya çıkan yüzde, özellikle kaş aralarında oluşan kırışıklıklarda, boyun, göz çevresinde görülen orta ve derin kırışıklıklarda uygulanmaktadır.

     
  5. ekşi sözlük

    üyelerin sadece belirli konular üzerine yorumlarını yazdıkları sanal sözlüktür. ilk başta biraz düzenli olsa da zamanla müstehcen ifadelere yer verilmiş ve her türlü cümle çekinmeden yazıldıkça adı gibi ekşimiştir.