Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

40 yaş sendromu

40 yaş sendromu bir duraklama dönemini anlatır. artık yetişkinlik ve güç bakımından zirveye çıkılmıştır ve bundan sonra zirveden aşağı iniş süreci başlamıştır. vücut yavaş yavaş çökmeye, hastalıklar başgöstermeye başlar. istemeyerek de olsa yaşlılık göz kırpar ve yolun sonu gözükür. insan bunca zaman eğlenmek için harcadığı gençliğin geride kaldığını anlar ve yavaştan ibadete yönelir. ama parası olup da hiçbir şeyi dert etmeyenler, acı çekmeyip ruh yaşı genç olanlar için bu konular pek sorun değildir. günümüzde 30lu yaşlara gelmesine rağmen gençliğini sürdürmeye çalışan birçok kişi vardır. 40 yaşını geçip saçlar daha da ağarınca mecburen bazı durumları kabullenmek zorunda kalınır.

12.08.2022 11:00
  1. işe yürüyerek gelmek

    bir çok çalışanın hayalindeki eylemlerdendir. evi ile işyeri arasındaki mesafenin yakın olmasını ister herkes.

     
  2. dondurma

    yaz aylarında havalar iyice ısındığında vazgeçilmez olan yiyecektir. bir yandan içinizi soğuttukça diğer yandan kilo aldırır.

     
  3. kral fm

    türkiye'nin en çok radyo kanallarından biri olan kral fm 1992 yılında yayın hayatına başlamış ve 2008 yılında tmsf ihalesiyle doguş yayın grubu bünyesine geçmiştir. kral fm türk etnik müziği ve bu türün alt kırımlarını baz alan radyonun yayın akışında ağırlıklı olarak arabesk ve fantezi, türk halk müziği ve türk sanat müziği'nin geçmişten günümüze en iyi örneklerine yer verilmektedir. dinleyici kitlesinin çeşitliliği sebebiyle radyoda bu üç ana müzik kategorisine ek olarak türk özgün müziği, türkçe nostalji ve türk pop müziği türlerinden de örnekler bulmak mümkündür. türkiye genelinde radyo dinlenirliğinin ölçülmesi ve raporlanmasını yapan tek resmi resmi radyo araştırması olan ıpsos kmg'nin sonuçlarına göre kral fm sadece adetsel olarak geniş bir kitleye hitap etmekle kalmayıp, türkiye'de tüm sosyo ekonomik gruplar ve tüm radyolar arasında 'en çok dinlenen birinci radyo istasyonu' olma ünvanını uzun süredir korumaktadır. kral fm doğuş yayın grubuna katılışının ardından teknik alt yapısını daha da güçlendirmiş, evrensel standartlarda yayın yapmaya başlamıştır. günümüzde ise neredeyse tüm insanların severek dinlediği, her gün evlerde, işyerlerinde ve araçlarda durmaksızın çalan kral fm'in merkez stüdyoları istanbuldadır. 'ilaç gibi radyo' sloganı ile yola çıkmıştır. günlük hayatın akışına birbirinden harika ve eğlenceli radyo sunucuları ile yetişmeye çalışan ve her zaman tempoyu tutturmayı bilen kral fm dinleyici kitlesini her zaman memnun eden bir radyo kanalı olmuştur. hayatımızda eski olmasına rağmen müzikleri halen dinlenmektedir.

     
  4. yazarların sürekli birbirini eleştirmesi

    bir nevi gizli yerme ve dedikodudur. aslında her yazar eleştriye açık olmalıdır. ama kendine yapılan eleştiriye çocukların üzüldüğü gibi üzülmemelidir. başkalarının fikirlerine de saygılı olmalıdır. unutmayalım ki; küçük insanlar kişileri, orta insanlar olayları, büyük insanlar da fikirleri konuşur.

     
  5. sözlüğe babalarının malıymış gibi davrananlar

    editörlerden torpili olan yazarlardır diye düşündüğüm başlık. facebookta yorum yazar gibi yazıp kurallara rivayet etmeseler de gene de yorumları onaylanan yazarlardır. başka yazarları eleştirmekten keyif alırlar.