Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

sokak müzisyenleri

bir alt kademesi metroda müzik çalıp söyleyen müzisyenlerdir.

13.11.2022 21:08
  1. cep telefonlarına taksit yapılmaması

    cep telefonu fiyatlarının yükselmesi ile birlikte kendini daha da başgösteren ve vatandaş açısından sıkıntı yaratan durumdur. zira cep telefonları da günlük hayatın vazgeçilmezlerinden olmuştur. alıcıya kolaylık tanınacağı yerde fiyatlarının yükseltilip, taksitlendirmeye son verilerek tek seferde peşin para verilerek alınmaya zorlanması kullanıcıların telefon almasını zorlaştırmıştır.

     
  2. cep telefonu bağımlılığı

    akıllı telefonla tanıştıktan sonra başgösteren bağımlılık. kendim de akıllı telefonla karşılaşıp aldıktan sonra daha da düşkün hale geldim. 4 yıl içinde 5 tane akıllı telefon alıp eskittim. zamanla geçen hevesim ile birlikte telefon düşkünlüğüm de azaldı. özellikle yeni nesilde çok görülen bir durumdur ve cep telefonunun aterinden farkı yoktur onların gözünde.

     
  3. kitap satın alma hastalığı

    bir zamanlar kardeşimin hastalığı. kitap okumaya başlayıp kitaplara düşkün hale geldi. birkaç senede 30 kadar kitap alıp bitirdi. gelip geçici bir heves olmuştu. şimdi ise kitap almıyor artık.

     
  4. sanal alemde delikanlılık aramak

    sanal aleme kendini kaptıranların yaşadığı ruh halidir. sırf bu yüzden başına büyük belalar almış kişilerin sayısı azımsanamayacak kadar çoktur. dolandırılanlar ve mahcup duruma düşenler sanal alemde gerçeklik ve delikanlılık aramışlardır hep.

    sanal alemde delikanlılık aramak karikatür çizimlerinde oran orantı aramak gibi birşeydir.

     
  5. vakitsiz uyuma

    günlük hayatı sıkıcı geçenlerin uyku düzenidir. gece geç saatlere kadar bilgisayar ya da tv başında oturan kişiler geç yatıp geç kalkar. yorgunluktan öğleden sonra yerine akşama doğru uykuları gelir ve zamansız uyurlar.