Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

zincir marketlerdeki hileler

en basitlerinden biri gramajını çaktırmadan düşürüp satmaktır. ya ürünün ambalajı aynı kalır, içindekinin gramajı düşer, ya da ürünle birlikte ambalajı da küçülür. ama bizler o ambalajın görünüşüne öyle alışmışızdır ki bu değişikliği farketmeyiz bile.

29.09.2022 22:45
  1. akıllı telefonların mikrop yuvası olması

    günlük hayatta en çok ellenip dokunulan eşyalardan biri olması sebebiyle mikrop barındırma oranı fazla olan telefonlardaki risktir.

     
  2. arabesk müzik

    ülkemizde 70'li ve 80'li yıllarda yükselişe geçen ve çok sayıda temsilcisi olan müzik türüdür. aynı zamanda çok sayıda seveni vardır. o zamanlarda ülkede teknoloji gelişmemişken evde, arabada, toplu taşıma araçlarında çalınırdı. günümüz şarkıları 40 gün sonra unutulurken arabesk müzikleri aradan 40-50 yıl geçmesine rağmen unutulmamıştır. başyapıt niteliğindedirler.

     
  3. parmak uçları kesik eldiven

    yırtık kot pantolonlar gibi moda tarzı bir şey olarak piyasa sürülen bir giysi türü. akıllı telefonları kullanım kolaylığı için olduğu söylense de kışın parmakları ısıtma konusunda bir işe yaramaz.

     
  4. sivrisineklerin ortaya çıkması

    yaz mevsiminin ve sıcakların gelişinin sonuçlarındandır. insanı ısırıp rahatsız eden sivrisineklere karşı sprey, yağ vb birkaç önlem vardır. ısırdığı yer tatlı tatlı kaşınır.

     
  5. Kararsızlık

    şu sıralar birçok insanın yaşadığı lanet olası durumlardan biridir. hayata eskisi kadar güvenimizin kalmamasından dolayı yapacağımız işin sonunun neler getireceğinden korktuğumuz için net bir karara varamama durumudur. sınavda iki şık arasında kalma, günlük işlerde kararsız kalma, alacağı bir eşyada kararsız kalma, geleceğe yönelik planlar vb birçok konuda insan kararsız kalmaktadır ve bu durum resmen ruha eziyet gibi birşeydir.