Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

zincir marketlerdeki hileler

en basitlerinden biri gramajını çaktırmadan düşürüp satmaktır. ya ürünün ambalajı aynı kalır, içindekinin gramajı düşer, ya da ürünle birlikte ambalajı da küçülür. ama bizler o ambalajın görünüşüne öyle alışmışızdır ki bu değişikliği farketmeyiz bile.

29.09.2022 22:45
  1. Yatılı misafir

    ev sahibinin isteği dışında geldiği zaman sorun ve can sıkıntısı yaratıp üstünüze yük binmesine sebep olan ziyaret durumudur. çok zorunlu olmadıkça istenmez.

     
  2. çay

    kendisine zam gelmesine en çok üzüldüğümüz beslenme ürünlerinden biridir. sofraların ve sohbetlerin vazgeçilmezlerindendir. üç öğün de kullanılabilir. maalesef bugün kendisine gelen zam haberiyle daha da üzülmemize neden olmuştur.

     
  3. tavşanın dağa küsmesi ve sonuçları

    dağın çok pişman olup 'ben niye böyle bir şey yaptım, keşke yapmasaydım' diyerek hüngür hüngür ağlamasına yol açmıştır. (gülücük)

     
  4. büyük istanbul depremi

    yakın zamanda istanbul ilimizde olması beklenen gölcük depreminden daha fazla tahribat ve zarara, can kaybına neden olabileceği düşünülen büyük depremdir. jeologlar tarafından yüksek riskle uyarılmakta olan istanbul halkı ve ülkemiz göze batar derecede bir önlem almamıştır. neticede allah afetlerden esirgesin dileriz.

     
  5. Kanepede uyumak

    akşam vakti annemin televizyon karşısında en sevdiği eylemlerden biridir. kendisi lambayı kapatıp kanepeye uzanır. televizyon izlerken uyuya kalacağını bildiğimiz halde 'ben uyumuyorum' diyerek bize kızar. bazen uyuyakalınca biz sessizce gelip televizyonu kapatırız. ama kendisi o anda uyanıp yeniden televizyonu açar. nedense üstünün örtülmesini de istemez. biz her ne kadar 'uyuya kalıyorsun. televizyonu kapat boşuna elektrik gitmesin bari' desek de bizi dinlemez ve kendi bildiği yoldan yürür. kanepeye uzanıp uyumak aslında boyuna zararlı bir aktivitedir ama alışınca bir şeyler olmuyor sanırım. bir ayağını yukarı atıp uyuyakalıyorsun. boyum uzun olduğu için lise bittikten sonra kendime uygun bir kanepe bulamadığım için o zamandan sonra doğru dürüst bir kanepeye uzanıp da uyuyamadım.