Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

anneni mi yoksa babanı mı seviyorsun sorusu

bu soruyu mevlana'ya yöneltmişler ve o da şu cevabı vermiş:

- kuşun kanatlarından birini kessen uçabilir mi ?

24.10.2022 21:13
  1. Yaz akşamları

    hele ki küfül küfül rüzgar esince tadına doyulamayan akşamlardır. arkadaşlarla veya sevilen kişilerle dışarıda yürürken daha bir güzel olur. yaz akşamları da hava sıcak olduğundan uykuya dalmak daha da kolaylaşır.

     
  2. balayı

    yeni evlenen çiftlerin biraz başbaşa kalıp rahatlamak amacıyla geçirdikleri dinlenme ayıdır. evliliklerinin geleceği ve planlar üzerine konuşup bazı yerleri gezerler. evlilik sorumluluk gerektirdiğinden ileride bir daha böyle rahatça tatil yapamayacaklardır.

     
  3. Gündüz kuşak programları

    gündüz çoğu kişi iş yerinde olup televizyon izlemediği için tv kanalları tarafından evde duran ev hanımları izlesin de bari öyle reyting alalım diye izletilen programlardır. yemek programları, aktüel programları, magazin programları, diziler vb. programlardır.

     
  4. öyle diyorsan öyle olsun

    karşı tarafı kendi düşüncesi ile başbaşa bırakma ifadesidir.

     
  5. cumartesi gecesi evde oturan insan

    içinde bulunulan gün de tatil sonraki gün de tatil olduğundan kafasına hiçbir şey takmayıp ruhen rahatlamaya çalışan insandır. televizyon ya da internet başında çok sevdiği bir film izliyor ya da sevdiği bir uğraş ile uğraşıyordur. haftasonları dışarı çıkıp gezmek için ideal vakitlerdir ama istirahat edip dinlenmek de bir o kadar önemlidir.