Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

mutluluk

insandan insana değişen göreceli bir kavramdır. mekana ve zamana göre değişen bu kavram istediğimiz şeylerin gerçekleşmesi ve hayatımızın gidişatının istediğimiz gibi olması olarak bilinse de birçok insana göre mutluluk maddi değil manevi bir kavramdır. yani insanın vicdanı rahatsa, yaptıklarıyla başka insanları da mutlu edebiliyorsa o insan mutluluğu hak etmiştir ve mutlu yaşamaktadır. kimi insanın malı mülkü vardır çok zengindir ama mutluluğu yoktur. kimi insan ise bunların hiçbirine sahip değilken veya çok sıradan bir yaşam sürmesine rağmen mutludur. mutluluk kişiden kişiye göre değişir. bazen mutluluk için insanlardan uzak durup sessiz bir ortama gelmek mutluluğu getirirken bazen de evcil bir hayvanı hayatına almak mutluluk getirir.

07.08.2022 22:57
  1. uyku düzeni

    insanın düzenli bir yaşamı ve sağlığı için dengede tutulması önemli olan düzendir. uykusuzluk veya gereğinden fazla uyku insanın vücudunun dengesini bozar. zamanla çeşitli hastalıklara ruhsal bunalımlara yol açabilir. vitamin dengesini etkiler.

     
  2. nemlendirici krem

    kışın soğuk havanın etkisiyle kuruyan ciltlere faydası dokunan kremdir. her yaşta kişi kullanabilir. son zamanlarda soğukta kuruyup çatlayan dudaklar içinde nemlendirici ürünler çıkmıştır.

     
  3. whatsapp grupları

    aynı amaç uğruna bir araya gelen kişilerin birbirleri ile daha kolay iletişime geçip yaptıklarından haberdar olabilmeleri için başvurdukları bir yöntemdir. genelde öğrenciler ve aynı yerde çalışan kişilerin yaptıkları işler ve birbirlerine yardım amacıyla whatsapp gruplarına üye olması onlara yeri geldiğinde çok fayda sağlar. aynı iş yerinde çalışan kişiler ve aynı sınıftaki öğrenciler beraberce kurdukları whatsapp gruplarına birbirlerini ekleyerek işleri hakkında ve birbirlerine faydalı olabilecekleri konularda paylaşımlar yaparlar.

     
  4. karakomik filmler

    cem yılmaz'ın çektiği biri drama diğeri de komediden oluşan iki film. 'iki arada' adlı birinci filminde gemide çalışan saf karakteri 'metin'in geminin bir şirkete devredilip şirketin sahibinin metin'i sağ kolu yapmasıyla birlikte değişen davranışları ele alınıyor. ikinci film olan 'kaçamak' adlı filmde eşlerini yalanlar söyleyerek otel gibi bir yere eğlenmeye giden dört kişinin otelin yanına gelen uzay gemisi ile karşılaşmalarıyla birlikte yaşadıkları komik olaylar ele alınıyor. ikinci film oldukça argo ve küfür içermektedir. cem yılmaz bu filmden beklediğini bulamamıştır ama bu filmin ikincisini çekti. ve ocak ayında gösterime gireceği söyleniyor.

     
  5. en tehlikeli insan

    sadece kendi rahatlığını düşünen insandır ve günümüzde sayıları hızlı bir şekilde artmaktadır.