Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

sokak müzisyenleri

bir alt kademesi metroda müzik çalıp söyleyen müzisyenlerdir.

13.11.2022 21:08
  1. Söz çıkmadan o senin esirin,çıktıktan sonra ise sen onun esirisi

    'söz gümüşse sükut altındır' sözünün bir başka versiyonu.

     
  2. fatma Girik'in vefat etmesi

    hafta başında ülkenin gündemine düşen büyük üzücü haberdir. yeşilçamın yoncasının bir yaprağı döküldü resmen. çok üzüldük. çocukken çok sayıda filmini izlediğimiz mavi gözlü usta oyuncuyu kaybettik mekanı cennet olsun. özellikle canlı yayına bağlanan cüneyt arkının ağlarkenki konuşması bizleri de ağlattı. göz yaşlarımızı tutamadık. allah rahmet eylesin usta sanatçımıza.

     
  3. saatler olsun-sıhhatler olsun

    çocukluğumda hep saatler olsun diye anladığım cümle. banyodan sonra babam öyle deyince 'acaba ne demek istedi, bedenin veya saçların saatlerce temiz kalsın mı demek istedi ?' diye düşünmüşlüğüm olmuştur.

     
  4. hafta sonu tatilinde yapılanlar

    hafta içindeyken hafta sonu için birçok iş planlanır. ama haftasonu gelince bunların birçoğu yapılamaz. geç uyanmaktan başka bir artısı yoktur. yaz mevsiminde en fazla dışarı çıkıp gezmeye, parka veya avm'ye gidilir.

     
  5. cem yılmaz'ın son gösterisi

    önceki yorumumda yanlış yazmışım. hasan can kaya demek istemiştim. hasan can kaya yeni nesle hitap edip daha çok güldürüyor ama terbiye sınırlarını epey aşmış biri. erkeklerin konuştuğu nice argo kelimelere kadınlar bile gülüyorlar. cem yılmaz yeni nesle hitap edemeyip kendi esprilerine gülen y nesli ile geride kaldı.