Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

yerim ben seni

genelde yavru olan canlılara tatlılıklarından dolayı söylenen bir sevgi cümlesi.

24.10.2022 21:15
  1. yazma yetisini kaybetmek

    farklı bir bakış açısı ile düşünülürse, çocukluğundan beri kalemle yazmaya alışkın kişinin yetişkinliğinde kalemi bırakıp sürekli bilgisayar başında klavye kullanarak yazı yazmasıyla zaman geçtikçe kalemle yazı yazma yetisini kaybetmesidir.

     
  2. astronot kozmonot taykonot

    "uzay insanı" anlamına gelen kelimelerdir. ingilizce astronot, rusça'da kozmonot ve çince'de taykonot olarak adlandırılır.

     
  3. memurlar net'in reytingi

    bundan 10-15 yıl öncesinde daha ön sıralarda olan reytingdir. zira o zamanlar 90'lı yıllarda çocukluğunu yaşayan yeni mezunlar ve memur adayları fazlaydı. her biri de sınavları, atamaları ve iş ilanlarını takip ediyordu. şimdi o nesilden olanlar yaşlandı. işe yerleşenler yerleşti ve artık buralara eskisi kadar uğramıyorlar. umarım bu site zamanla önemini daha da hissettirip bundan sonraki nesillere de faydalı olmaya devam eder.

     
  4. düğün istemeyen kız

    şu devirde çok aranılan ama bulunamayan kızdır.

     
  5. pazar günleri seyredilecek filmler

    geçmişte sinemada olan şimdi ise internetten izlenebilen filmlerdir. zira birçok film internete düştü artık. haftasonları sokağa çıkma yasağından sıkılıp bunalanlar için keyifli vakit geçirmek için izlenebilir. buradaki birçok yazarın da hobilerinden olduğunu düşünüyorum.