Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

koltuk altı

insan vücudunda bol miktarda sinir ucu barındıran, hassas yapıda ve sürekli terleme halinde olan ve kararınca çözüm bulunamayan bölgedir. birçok kişi bu bölgeden gıdık alır. asıl ismi kol altı olması gerekmesine rağmen koltuk altı denilmiştir.

13.08.2022 11:53
  1. insanları açlık değil,fazlaca alıştıkları tokluk öldürür

    günümüz insanının kendini rahatlığa fazlaca kaptırmasına yönelik bir sözdür. iyi ki afrika'da yaşayan insanların canı varmış.

     
  2. sokak hayvanlarının aç kalması

    insanlarımızın sokağa çıkmaması nedeniyle sokakta yaşayan hayvanların da yiyecek bulmakta zorlanmasıdır. Arada bir balkondan veya bina girişlerinden elimizden geldiğince yem vermek işe yarayabilir.

     
  3. 4 gün sokağa çıkma yasağı

    çalışanlara ilaç gibi gelecek evde kalma ve dinlenme uygulamasıdır. bir taşla iki kuş. bir sonraki hafta da 1 mayıs olduğundan sokağa çıkma yasağı 3 gün ilan edilebilir.

     
  4. iş yerinde yemek yemek

    genelde işe yetişme sıkıntısı yaşayan çalışanların bir önceki günden beslenme çantası hazırlayarak ertesi gün bununla iş yerinde kahvaltı yapması durumudur. öğle yemeği de çalıştığı kurumda ve işyerinde veriliyorsa keyfine yoktur. bazen de dışarıdan yemek sipariş edilir lahmacun, döner gibi. sabahları kahvaltısında simit yiyenlerin sayısı da az değildir.

     
  5. corona virüs zamanında kilo alınması

    virüsün kol gezdiği bu günlerde dışarı çıkmayan kişilerin hareketsiz yaşam tarzına ve evde canı sıkıldıkça can sıkıntısını gidermek için yiyeceklere yüklenmesinin sonucunda oluşan durum.