Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

zincir marketlerdeki hileler

en basitlerinden biri gramajını çaktırmadan düşürüp satmaktır. ya ürünün ambalajı aynı kalır, içindekinin gramajı düşer, ya da ürünle birlikte ambalajı da küçülür. ama bizler o ambalajın görünüşüne öyle alışmışızdır ki bu değişikliği farketmeyiz bile.

29.09.2022 22:45
  1. kadın allahın erkeğe emanetidir

    kadınların erkeklere emanet olduklarını belirten kavramdır. bilindiği üzere kadın adem babamıza eş olsun diye göğüs hizasındaki kemikten yaratılmıştır. süregelen tarihte erkeklerin gözünde altın değerinde iken zamanla baştacı edilmiş yeri gelmiş köle edilmiştir. kadın hakları ve kadının toplumdaki yeri erkeklerin pek üzerinde durmadıkları bir konudur. erkekler kadınlara göre daha sert yapıda oldukları için emanete kolay kolay sahip çıkmazlar.

     
  2. Kadın aklı

    erkek aklına nazaran daha şüpheci ve detaycıdır. erkek aklı konulara yüzeysel ve genel olarak bakarken kadın aklı ince ayrıntıları ve bütün olasılıkları göz önünde bulundurur.

     
  3. kadın cinayetleri

    güçyetenlik gösteren erkeklerin kendini ezdirmemek için kadınlara uyguladığı şiddet ve öldürme olaylarının sonucudur. bilindiği üzere kadınlar eskiden daha çok eziliyordu ve sosyal hayatta arka plandalardı. şimdi ise sosyal hayatta erkeklerden daha ön plandalar ve iş bulma imkanları, kadın çalışan sayısı erkeklere göre daha fazladır. eskiden eşinden kolay kolay ayrılamayan kadın günümüzde kendine sağlanan haklardan dolayı istediğinde kolayca boşanabilmektedir. özellikle çalışan kadınların ezilmeye katlanamadığından başvurduğu bu durum sonucunda erkekler eskisi gibi kadınlara güç yetiremedikleri için çareyi onları öldürmekte bulmaktadırlar. oysa ki hiç düşünmezler ki kadını da doğurup büyüten, o yaşa getiren bir anne babası var ve hiçbir kötülük cezasız kalmaz.

     
  4. kadın alışveriş çılgınlığı

    bilhassa kadınların alışverişe daha çok düşkün olduğunu anlatan ibaredir. alışveriş çılgınlığı ferah seviyesi yükseldikçe artmaktadır. bir kadının dolabına bakın aynı giysi türünün birçok rengi bulunur. ayakkabı deseniz öyle. bir erkek ise kadınlara göre az ile yetinmesini bilir. daha sade giyinmeyi tercih eder.

     
  5. Jennifer Lopez nişanlısından ayılmış ramazanda çok üzüldüm

    boşuna üzülmüş olmayı belirten başlık. zira siz nişanlınızdan ayrılsanız veya başınıza bir şey gelse jenifer lopez duymaz, duysa da umrunda bile olmaz.