Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

40 yaş sendromu

40 yaş sendromu bir duraklama dönemini anlatır. artık yetişkinlik ve güç bakımından zirveye çıkılmıştır ve bundan sonra zirveden aşağı iniş süreci başlamıştır. vücut yavaş yavaş çökmeye, hastalıklar başgöstermeye başlar. istemeyerek de olsa yaşlılık göz kırpar ve yolun sonu gözükür. insan bunca zaman eğlenmek için harcadığı gençliğin geride kaldığını anlar ve yavaştan ibadete yönelir. ama parası olup da hiçbir şeyi dert etmeyenler, acı çekmeyip ruh yaşı genç olanlar için bu konular pek sorun değildir. günümüzde 30lu yaşlara gelmesine rağmen gençliğini sürdürmeye çalışan birçok kişi vardır. 40 yaşını geçip saçlar daha da ağarınca mecburen bazı durumları kabullenmek zorunda kalınır.

12.08.2022 11:00
  1. takım tutmanın ve dizi izlemenin hiçbir getirisinin olmaması

    mevlana'nın 'akıllı insan kendine faydası olmayan işleri yapmaz' sözünü akıllara getiren başlık.

     
  2. takım tutmanın ve dizi izlemenin hiçbir getirisinin olmaması

    günlük hayatta birçok kişide gördüğümüz takım tutma, sigara içme ve dizi izlemenin vaktimizi boşa harcamaktan başka insana faydasının olmaması durumudur. dizi izlemenin yerine kitap okumak gibi daha faydalı birçok iş vardır halbuki.

     
  3. yoruma yapılan beğeninin puan kazandırması fikri

    sözlükte yapılan yorumların beğenilmesi durumunda yorumu yapan yazara fazladan puan kazandırması durumudur. yakın zamanda gerçekleşeceğini umuyoruz, bir puan kadar katkısı olabilir.

     
  4. entryyi okumadan beğenmek

    birbirini tanıyıp seven sözlük yazarlarının birbirini sevdiklerini veya değer verdiklerini ifade etmekte kullandığı yollardan biridir.

     
  5. ben bunun kitabını yazdım

    herhangi bir iş veya hissiyat hakkında onun ustası olduğunu ifade etmek için kullanılan cümle.